Stajling dneva: jakna na karo vzorec

Spremlja nas že celo jesen in ostaja priljubljen tudi v letošnji zimi. Karo vzorec je tako nosljiv, da brez njega sploh ne moremo in prav je tako. Všeč so mi te zgodbe tudi zato, ker delujejo pristno in domače, saj ima karo vzorec zelo dolgo zgodovino in še nikoli se ni zgodilo, da ne bi bil aktualen. Kombinirala sem ga z žametnimi hlačami in kontrastno bluzo ter se tako malo poigrala z vzorci; pomešala sem karo in rože, osnovne barve pa ostajajo enake, saj če se že igramo z vzorci, je dobro, da sledimo istim barvam in jih med seboj preveč ne pomešamo. Usnjeni dodatki dodajo piko na i, barve ambienta pa so mi kar sledile ali jaz njim, odvisno od zornega kota. Želim vam čaroben ponedeljek.

Moj stajling je sledeč: bluza in jakna H&M, hlače Max Mara, čevlji Guess, torbica Rebecca Minkoff, prstani Asos in  &Other Stories, zapestnice Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Čestitke za vašo oddajo v Dobro jutro.
    Primerna je za vse generacije in razumljiva vsem…( le Ano bo potrebno malo utišati)
    Tako uspešno še naprej!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.