Stajling dneva: karo vzorec

Drage bralke in čudovite ženske,

po čudoviti novi luni in mrku lahko samo rečem, da je za mano res lep vikend, v katerem sem zelo uživala, kljub temu, da je lilo kot iz škafa, dostop do gozda, ki ga konec tedna še posebej obožujem, pa je bil res zahteven. Pa vendar … kjer je volja, je tudi pot, kajne? Zanimivo kako se konec oktobra sestavljajo najbolj magične energije in prav jutri Kelti praznujejo novo leto, Samhain, praznik konca in začetka, ki v sebi prinaša prav to sporočilo: pustimo nazaj stvari, ki jih ne potrebujemo in vzemimo le tisto, kar bo poskrbelo za našo notranjo rast. Pripravljene? Jaz gotovo in moj nahrbtnik je letos prav očarljivo prazen.

Želim vam miren začetek tedna.

Za stajling dneva sem ponovno izbrala jesenske, umirjene barve in karo vzorec, ki je pri meni prav te dni izbruhnil v vsej svoji lepoti. Tokrat gre za krilo v kombinaciji s pletenino in volančki, po svoje zelo enostavno, a ravno prav romantično. Tudi dodatki seldijo temu slogu, s kančkom zlate, ki je vedno dobrodošla. Midi krilo me že skozi spremlja, zdaj to že veste, in tudi slonokoščena, ki sem jo z lahkoto zamenjala za belo.

Moj stajling je sledeč: krilo in pletenina Rihoas (koda LORELLA za 20 % popust), torbica My Lovely bag (koda LORELLA20 za 20 % popust), čevlji SOliver, pas Twinset, nakit Marni in ByNouck.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.