Stajling dneva: klasično in umirjeno

Drage bralke in čudovite ženske,

upam, da bo ta torek za vse nas čudovit, povratek v službo pa miren in prijeten, seveda že v pričakovanju vikenda. Razmišljam, da bi moral biti vikend dolg vsaj štiri dni, da bi popolnoma prišle k sebi ter opravile vse dolžnosti, ki jih običajno imamo, od otrok do nakupovanja, od čiščenja do poslovnih zadev in podobno. In da, tudi dan bi bil lahko dolg 36 ur, a deset bi potrebovale samo zase, branje, kopanje, mazanje, masiranje in podobno. Sanjsko, kajne? Ampak, ok, priznam, da je življenje tudi tako čarobno in prav gotovo imamo pravico do trenutkov sreče in miru, ki jih še kako potrebujemo za svojo notranjo rast. Čeprav ima november nekoliko nostalgično in melanholično noto, upam, da nam bo prinesel samo dobro in da ga bomo znale ujeti v vseh odtenkih, ker jih je ogromno.

Imejte čudovit teden.

Za stajling dneva sem danes izbrala nekaj zelo klasičnega in že skoraj zimskega. Kot veste obožujem krila na A in ostajam zvesta tej obliki, ker je zame pojem ženstvenosti. Poigrala sem se z bež in rjavo, kar mi je vedno pri srcu, saj gre za dva odtenka, ki se zelo dobro dopolnjujeta. Če je zame črna marsikdaj preveč črna, ima bež prav to vlogo, da jo dobro omili in razneži. Obula sem visoke pete, ker tovrstno krilo zahteva nekaj več višine, prav gotovo tudi pike na njem kličejo po klasiki.

Moj stajling je sledeč: krilo in pletenina Chicwish, čevlji Guess, torbica Tory Burch, nakit JCrew.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.