Stajling dneva: lanena obleka

Drage bralke in prijateljice,

srčno upam, da ste dobro in je življenje polno nasmehov. September je tako igriv in lesketajoč, da hodim po svetu z glavo med oblaki in imam občutek, da sem potopljena v večnem poletju. Delo me skozi cuka za rokav, a imam srečo, ker se vsak dan soočam z obveznostmi, ki jih dobesedno ljubim, za kar sem neskončno hvaležna. Prav o tem sva se pogovarjali s kolegico psihologinjo in sem pomislila, da je napočil čas za dnevnik hvaležnosti, odlično vajo, ki vam jo toplo priporočam. Pred nekaj leti sem enega že napolnila, drugi pride zdaj. Naj bo tako mirno in prijetno čim dlje in dobro energijo pošljem tudi vam.

Hvala, ker ste.

Za začetek tedna sem se odela v puder in lila cvetove z obleko, ki je zame lep spomin na potovanje po Floridi. Lahka, a dobro strukturirana, s tričetrtinskimi rokavi in ​​izrazitim pasom, veličastnim izrezom in iz finega materiala, lanu, ki ima res veliko prednosti. Proizvodnja lanu danes velja za eno najbolj trajnostnih v tekstilni industriji, saj ima manjši vpliv na okolje in ker se vsak del rastline za nekaj uporablja. Lan ima tudi veliko prednosti za uporabnika: je odporen na umazanijo in madeže (čeprav zelo vpojen), ne proizvaja vlaken in bolj kot ga peremo, mehkejši postaja. Je trpežen, suši se hitreje od bombaža in je odličen regulator temperature, zato velja za dobro tkanino za poletna oblačila.

Moj stajling je sledeč: obleka House of Harlow, čevlji Mass, torbica Chloé, prstani Bronzallure in Michael Kors, uhani Good night Macaroon.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.