Stajling dneva: ljubi biseri

Drage bralke in čudovite ženske,

med enim in drugim nihanjem se nam odpira nov teden, kot običajno poln možnosti in odločitev, ki bodo le naše. Ta negotovost, ki nas obkroža, močno vpliva na vse, kar počenjamo, včasih tudi na odnose, a srčno upam, da ne vpliva na to, kar smo. Ko sem v dvomu, si rečem, da sem borka in sem do sedaj premagala marsikatero bitko. Povem si, da ni prav nič narobe, če vsaj tu in tam izklopim vse ter si privoščim biti svobodna. In za mano je še en vikend svobode, ko sem si vzela ogromno prostora za svoje misli in občutke, stvari postavila v predal in uživala življenje. Na minus deset je bilo vse tiho in popolno, ustavljeno v času in pristno, kot je letošnja zima.

Želim vam lep začetek tedna in naj bo vse na svojem mestu, predvsem v nas.

Pravijo, da bomo letos doživele pravi izbruh biserov, sploh poleti, ko jih bomo nosile celo v kombinaciji s školjkami. Dobro, kajne? Mene tako ali drugače spremljajo, marsikdaj skupaj z luninim kamnom: so ženstveni, romantični in zelo prefinjeni, običajno imajo tudi svojo zgodbo, sploh takrat, ko jih podedujemo. V današnjem stajlingu imam kar nekaj biserov, tudi na puloverju z napihnjenimi rokavi in ta model se mi je zdel res originalen, saj ga z veseljem nosim tudi s kavbojkami. Vse ostalo je v mojih ljubih tonih: od slonokoščene do bele kave, tako se počutim odlično!

Moj stil je sledeč: krilo in pulover Chicwish, torbica Chloè, čevlji Guess, biseri Accessorize, prstani Gold Philosophy, očata Tijn

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

13 komentarjev
  1. Pozdravljeni,

    vaša razmišljanja z veseljem preberem. Tudi biseri so mi zelo všeč. Zagledala pa sem se v vaša očala. Mi lahko napišete kaj več o njih?

    Hvala in vse dobro.
    Lijana

  2. Leeepa kombinacija!
    Moram pa biti iskrena kar se tiče očal: oblika je prava, barva …. se mi zdi ponesrečena. Ali samo svetla barva, ali samo temna. Če pa vzorec, pa mora bit temna manj kontrastna, mogoče “mlečne čokolade” 🙂 – moje mnenje.
    Se namreč “bode” z puloverčkom.

    Lep pozdrav! 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.