Blazer s karo vzorcem za vsak dan

Med kosi, ki nas bodo varno in uspešno pripeljali do prijetno tople pomladi, je prav gotovo tudi blazer. Ženske zdaj že vemo, kako je prav blazer tisti kos, ki zna rešiti marsikatero modno situacijo. Tudi sama ga obožujem in če se kdaj zbudim in res ne vem, kaj bi dala nase, je blazer moja uspešna izbira. Dodam kavbojke, lepo torbico, rdečo šminko in sem pripravljena na vse. Blazer s karom pa je, v tem smislu, še dodatna pridobitev, saj izgleda poseben in originalen, mirno pa se lahko poigramo tudi z barvami karo vzorca.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Črna in bela, rjava in bež, pa tudi zelena, rumena, svetlo modra. Blazer na karo vzorec omogoča veliko različic in vse so zanimive. Majhen karo je vsekakor manj zahteven, velik pa je nekoliko bolj vpadljiv, vendar zelo zanimiv. Spodaj dodajte enobarvno majico ali bluzo, lahko pa se poigrate tudi s potiski. Kombinacija s kavbojkami je najhitrejša in najbrž tudi najbolj udobna, vendar karo vzorec ne gre le z jeansom. Tudi elegantnejše hlače so dobra izbira, denimo z visokim pasom, prav tako kombinezon, dolgo krilo ali oprijeto krilo v midi dolžini. V zadnjem primeru naj bo blazer nekoliko krajši.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ta prehodni kos me je navdušil tudi zato, ker ga lahko mirno nosimo vse leto. Nima sezon, lep je pod plaščem ali samostojno, lahko postane glavni akter podobe, lahko pa je le dodatek in moda nam ga predlaga tudi v kombinaciji s hlačami, za pravi total look. Preveč? Odvisno od kara in seveda tudi od njegove barve; če je denimo siv, deluje zelo poslovno in sofisticirano, lahko pa poskusite tudi s kakšno drugo, bolj vpadljivo verzijo. Menim, da je ta vzorec vedno primeren, poleti bo celo dobil pastelne odtenke, kar se mi zdi super. Dodamo bisere in da, to bo res popolno!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.