Vroče ta hip: rebrasta obleka

Zdaj jih videvamo povsod in zdi se mi, da so postale pravi hit. Imajo pa velik minus: zahtevajo res lepo oblikovano telo. To sicer ne pomeni, da so le za mlade, a rebrasta obleka pokaže veliko, zato moramo paziti na vse tiste male, velike elemente, ki se pod njo skrivajo, od perila do hlačnih nogavic. Obujemo lahko tudi superge ali bulerje in smo pripravljene za vsak dan. Kaj pa pete? Če niste za super seksi učinek, potem raje ne, saj je že rebrasta obleka zelo oprijeta, torej je bolje, da izberete zelo preprosto obutev.

Zanimivo, kako se veliko vrti tudi okoli bež in kamelje barve. Naravni toni so postali ključni in danes je vse, kar je v modi, prav v naravnih odtenkih, od trenirk do spodnjega perila, od bombažnih oblek do lepih, svečanih plaščev. Rebrasta obleka je seveda elastična, saj se mora 100 % prilagoditi telesu. Običajno jo nosimo brez pasu in mora biti gladko padajoča ter v midi različici. Če pa imamo kakšen odvečen kilogram, si jo vsekakor omislimo s pasom in daljšo pletenino tako, da bosta trebuh in boki nekoliko manj vidna. Triki torej so, pomembno je, da poznamo svoje šibke točke in poudarimo lepe stvari na svojem telesu.

Če ste za nakit, se lahko poigrate tudi s tem: dober nakit odlično popestri rebrasto obleko, ki postane takoj manj športna in bolj elegantna. Pazite na perilo: kot rečeno se dejansko vidi vse, zato pozor na čipke in šive, ki naj bi bili nevidni. Podobno velja za hlačne nogavice, ki morajo biti z visoko ali nevidno elastiko v pasu. Kasneje bomo lahko to obleko nosile tudi brez nogavic, kar bo še bolj hvaležno. A do takrat je še nekaj mesecev.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Jaz jih imam tudi kar nekaj. Moram priznati, da so tudi zelo udobne.
    Hvala za vse ideje Lorella. Glitter berem za mojo dušo. ❤

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.