Fru fru na zavesico: hitra sprememba z malo truda

Vse kaže, da se modni strokovnjaki, frizerji, predvsem pa ženske tokrat strinjajo: fru fru bo najbolj popularna pričeska letošnjega leta, v rahlo daljši različici in na zavesico, torej tako, da ga razdelimo na pol in potem potisnemo na stran. Ne, ni dejavu, pričeske smo že videle v preteklosti, samo pomislite na Jane Birkin in Brigitte Bardot in boste v spomin priklicala čase, ki so bili res posebni. In ta pričeska ima še eno prednost: ne zahteva veliko truda, da je na svojem mestu, fru fru samo umaknete in hop, zadeva je rešena. In naj še dodam, da gre za fru fru, ki ni prekratek, kar pomeni, da ga ne zravnamo ali likamo, temveč ostane takšen, kot je, povsem naraven.

Foto: Pinterest
Foto: Getty
Foto: Pinterest

Pristaja vsem ženskam in frizerji pravijo, da je edina pričeska, ki omogoča dokaj veliko spremembo z malo truda. Če torej ne veste, kaj bi počele s svojimi lasmi, veste pa, da si želite nekaj novega, je fru fru na zavesico prava izbira. Super bo stal, če so lasje ravni in prav tako bo odličen, če so valoviti ali rahlo valoviti. Lepo poudari poteze in deluje mladostno; če imate tu in tam speto pričesko, je prav tako zanimiva izbira in seveda ga lahko tudi drugače nosite, denimo na stran, da ni vedno razdeljen na pol. Ker je dovolj dolg, ga lahko tudi spnete, ne bo prav nič narobe. Skratka: ta fru fru nam je dal misliti, saj je resnično zelo lep.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Getty
Foto: Pinterest

In seveda ne smemo pozabiti na pramene, ki ostajajo aktualni. Tovrsten fru fru še bolj pride do izraza s pomočjo pramenov, ki ga posvetlijo le na koncu. Seveda ne smemo pretiravati in si omislimo barvo, ki deluje naravno ter ne odstopa od naše originalne barve las. Končni nasvet: ženske smo mojstrice s škarjami in marsikdaj kar same poskrbimo za fru fru. Če ste tudi ve v tej kategoriji, vedite, da je kar dobro, če lase postrižete postopoma in začnete pri dolžini nad zgornjo ustnico. Lahko da bo že to dovolj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Sem vaša fenica(menda se tako reče), starejša in redna gledalka sredinih nasvetov na tv. Občudujem raznovrstnost tem in zraven vaš besedni zaklad. Enostavno me navdušujete! Ali mi lahko prišepnete kje najdem hlače z visokim pasom velikost48? Hvala za vse dobre in vzpodpudne nasvete! Prijateljski poljubček!

    1. Draga Katarina, kako lepo in najlepša hvala za prijazne besede! Hlače 48 z visokim pasom bi bile lahko v Nami, zdaj je odprta in mislim, da bo tam kar dobra izbira!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.