Stajling dneva: plisirano hlačno krilo

Ko pride ponedeljek in objavim stajling dneva, se vedno zalotim z nasmeškom do ušes. Resnica je, da zelo uživam v pripravljanju outfitov in zdi se mi, da je vsak po svoje avantura. Všeč mi je raziskovanje krajev ter barve, ki jih na koncu ujame fotoaparat. Modne zgodbe, a ne samo to. Prej bi rekla, da gre za utrinke življenja, ki ga v teh trenutkih zelo uživam, ker so čisti, neokrnjeni, brez drugih misli. In zdi se mi, da sem na teh stajlingih 100 % jaz. Tokrat vam predstavljam plisirano hlačno krilo, tako udobno, lahkotno in ljubko, da bi ga nosila ves čas. Najbrž imate tudi ve kakšen kos z elastiko v pasu, ki vam omogoča, da samo smuknete vanj in ste že nared. Navdušila me je kombinacija z bluzo z bleščicami, v popolnem kontrastu, in ta lahkoten učinek dopusta, saj gre za stajling, ki bi deloval tudi s supergami. Ponovno sonce, drage moje, in kot vidim ga bo ta teden na pretek. Juhu!

Moj stajling je slednji: hlačno krilo in bluza Le Show Room Paris, sandali Guess, torbica Bernice, uhani Accessorize, prstani Oasis.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.