Stajling dneva: poletna črna

Drage bralke in čudovite ženske,

veste, kaj mi je najbolj všeč te dni? Svetloba v mojem stanovanju, tisto čarobno sonce, ki obarva vse v rumeno, odprta vrata balkona in življenje vsepovsod. Prav uživam s kavo in knjigo v roki, razmišljam o sebi, odnosih in prijateljicah, novih načrtih, o tem, kdo smo in kam gremo. Kako čuden je ta svet, v zadnjih mesecih se je zgodilo toliko vsega, da sploh ne vem, kje bi začela. Poslušam. Molčim. In srčno upam, da nas ne zadene še meteorit, saj bi bili potem res na psu. A kdo ve, morda je v vsem tem tudi sporočilo, ki ga moramo sprejeti in razumeti. Morda je to še ena priložnost, da postanemo boljši. Kot vedno verjamem, da se vse da, če si le tako želimo.

Želim vam lep teden!

V letošnjem poletju je dokaj prisotna tudi črna barva in veliko črno belih kombinacij, ki so pravzaprav klasika, zato tudi dobro delujejo. Izbrala sem komplet, ki sem ga kupila že lani pozimi, a je do sedaj pridno čakal v moji mari, da si ga končno privoščim. Široke hlače in boho bluza sta tako udobna rešitev, da si sploh ne želiš, da bi ju kdaj slekla. In spremljalo me je prav posebno vreme: malo sonca in malo dežja. V italijanščini je pregovor, ki pravi, da se v soncu in dežju poročijo čarovnice. No, torej srečno.

Moj stajling je sledeč: hlače in bluza Rebel Queen, čevlji Guess, torbica Tory Burch, uhani Accessorize, zapestnica Paco Rabanne.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

14 komentarjev
  1. Pozdravljeni.
    Meni se zdi pa lahkotno poletno. In me še posebej zanima, iz kakšnega blaga so hlače. Na pogled je zelo zanimivo.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.