Modne bleščice tega tedna

Teden se počasi zaključuje in povsem jasno je že, da smo z eno nogo, ali pa vsaj z mislimi že v poletnih dneh, dokaz temu pa so seveda tudi naše modne in lepotne izbire, ki ciljajo predvsem na več gole, zagorele kože ter lahkotnost naravnega looka. Reklamnih kampanj je bilo te dni ogromno, prav tako pa so nas modne hiše založile s katalogi, a vendar niso vse novosti namenjene vroči sezoni, temveč jih je vse več posvečenih naslednji jeseni. Poglejmo torej nekaj najzanimivejših tega tedna:

Modna hiša Marni tokrat na vpogled prinaša kar 44 novih stajlingov, v katerih bomo lahko blestele že v začetku naslednje hladne sezone, saj je kolekcija pod oznako pre-fall 2020.

Marni

V kolikor to pomlad in poletje potrebujemo nekaj super ženstvenega, potem bodo kosi znamke Altuzarra, v katerih tokrat blesti model Saskia de Brauw morda kot naročeni za nas.

Altuzarra

Prav takšna pa je tudi kolekcija tople sezone izpod rok Tory Burch, kjer modela Natalia Vodianova in Anok Yai nosita nekaj čudovitih primerkov po navdihu letošnjih trendov.

Tory Burch

In če že govorimo o nežnosti elegance, potem gre nedvomno v isti sapi omeniti tudi najnovejšo kolekcijo poletnih oblačil, ki je plod dovršenega sodelovanja med avstralsko znamko Zimmermann ter luksuzno spletno prodajalno MyTheresa.

Zimmermann x MyTheresa

Da nam narava vedno znova nudi najboljši navdih, dokazuje tudi zadnja, poletna kampanja hiše Alberta Ferretti, poimenovana Warmer Days Ahead.

Alberta Ferretti

Svojo novo pridobitev te sezone tokrat pod kampanjo LV Pont 9 predstavlja modna hiša Louis Vuitton, za katero so se po ulicah Pariza sprehodile Signe Veiteberg, Caroline Reuter in Londone Myers.

Louis Vuitton

Model Paula Anguera pa tokrat nosi najnovejše kose nakita znamke Bottega Veneta, kjer ciljajo predvsem na drznost in trendovski look.

Bottega Veneta

Nenazadnje je tu še nova lepotna novost s strani prestižne znamke Chanel, kjer jim je tokrat za novosti Les Beiges Summer of Glow obraz posodila Jean Campbell.

Chanel
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.