Stajling dneva: preprosta obleka

Drage bralke in čudovite ženske,

ko sem se ta vikend sprehajala po gozdu in vse okoli sebe opazovala mah, v tako živih, zelenih odtenkih, tu in tam celo sneg in ob njem rože, sem imela občutek, da nam je narava še vedno pripravljena podariti prave čudeže. Če smo dovolj pozorni ali počasni, da se ustavimo, hitro ugotovimo, kako je povsod okoli nas veliko lepega in brezčasnega, kako je vse fluidno in hkrati živo, pisano ter polno skrivnostnih zgodb. Za trenutek sem se videla na kavi v Italiji, v sandalih in rumenem krilu, in pomislila sem, da vse še vedno stoji, malo ujeto v času, a vsekakor prisotno. Želim si, da bi bil april mesec sprememb in hkrati mesec, ki prinaša dobro, angelsko energijo. Morda jih ne vidimo, a vedno verjamem, da tukaj in zdaj nismo sami in morda je celo tako, da v tem trenutku dejansko potrebujemo vse angelske glasove, da uspešno prebrodimo to obdobje.

Želim vam lep teden in mnogo gracioznih korakov, izkušenj in ljubezni.

Za stajling dneva sem danes izbrala plisirano obleko, ki ima vse moje najljubše adute. Dolžino, barvo, ozek pas in volančke. Takih oblek bo sedaj res veliko in kar je dobro je, da jih lahko nosimo samostojno, z jeans jakno, spomladanskim plaščem, petami ali supergami. Sem še vedno v iskanju začetka pomladi, čeprav je sončno, priznam, da sem težko brez plašča, a tudi to še pride, kajne? Tokrat so me prevzeli nevtralni odtenki in kanček burgundy, kot spomin na zimo in na nekaj zelo intenzivnega.

Moj stajling je sledeč: obleka Reserved, plašč Rebel Queen, salonarji Guess, torbica Chloé, prstana Asos in Zlatarna Celje.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.