Stajling dneva: pulover za vsak dan

Med kreatorji in znamkami, ki jih najbolj občudujem, je nedvomno Ralph Lauren. Mislim, da je njegov butik v New Yorku, v vili, kjer prireja tudi modne revije, z ljubko kavarno v spodnjem delu in stopnišče, ki je 100 % Hollywoodsko, kraj, v katerem bi z lahkoto živela. In da ne omenjam zadnjega nadstropja s stvarmi za dom: ko sem tam, se mi dobesedno meša! Ralph Lauren ima, po mojem mnenju, tudi čudovit okus za modo, saj ponuja stvari, ki ji resnično lahko nosimo, so zelo funkcionalne, vedno prave dolžine in vedno noro lepe. Zelo so mi všeč njegovi medvedki, seveda na volnenih puloverjih ali majicah s kratkimi rokavi. Danes sem izbrala kombinacijo, ki je prav za vsak dan in lepa tudi s kavbojkami ter nizkimi čevlji.

Moj stil je sledeč: pulover Ralph Lauren, hlače Mango, torbica Chloé, čevlji Guess, uhani Accessorize, prstan z rjavim kamnom  JCrew, drugi prstan Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Dober večer,

    tudi meni je Ralph Lauren eden izmed najljubših oblikovalcev. Ta ameriška sproščenost, ležernost ter obenem evropski šik me znova in znova navdihnejo, prevzamejo. Drugače pa ste, kot vedno, čudovito lepi.
    Prijeten večer,
    Edita

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.