Stajling dneva: rjav karo plašček

Resnično ga ne bi mogla zamuditi, tudi zato, ker je bil noro ugoden in ta odtenek rjave je prav narejen za moje lase in barvo kože. Karo vzorec je seveda zelo aktualen in hkrati tudi nosljiv; v črno-beli različici deluje kar strogo, v temno modri zelo sofisticirano, v rjavi pa prav vsakdanje. Takih plaščev je povsod veliko, jaz pa sem si zaželela svojega predvsem zato, ker vem, da ne bo šel iz mode. In prav zdaj prihajajo vsi odtenki bež barve, kar pomeni, da bomo še vedno odete v zemeljske in nevtralne odtenke, kar me ne čudi. Kombinirala sem ga s klasičnimi hlačami in kontrastno bluzo, zelo mi je všeč ohlapen volumen, ki pa naj bi bil še večji, a razlog oblike je v tem, da ni bilo več številke M, zato sem zlezla v S in zdi se mi, da je kar ok. Sicer mi je pri plaščih nedvomno ljubše, da so rahlo večji, a saj veste, kako je z modno navdušenko, zna tudi potrpeti!

Moj stajling je sledeč: plašč in bluza Mango, hlače in pas Massimo Dutti, čevlji Guess, torbica Rebecca Minkoff, verižica Banana Republic, prstani Gold Philosophy.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

 

Foto: Zen

 

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.