Stajling dneva: roza in potiski

Trend mešanja različnih potiskov me prav razveseli. Všeč mi je ta modna evforija okoli rož, črt, pik in pastelnih barv. Za današnji stajling sem izbrala nekaj povsem spomladanskega, v upanju, da bo že enkrat prenehalo deževati in se nam bo sonce pokazalo v vsej svoji čarobnosti. Roza torej, in plisirano krilo v daljši različici, ki je super tudi s supergami, povrh vsega pa nov plašček, ravno prav razigran, da te lahko opazijo, in ravno prav romantičen za sezono, ki prihaja. Vse je zelo lahkotno in mehko padajoče, zato tudi udobno; to je moj prvi pozdrav pomladi.

Moj stajling je slednji: krilo, bluza in plašček Dixie, torbica Rebecca Minkoff, prstan s pentljo Ily Couture, prstan z roza kamnom Kenneth Jay Lane.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Sveže barve vam odlično pristojijo. Daljše krilo po supergah se mi zdi odlična popestritev garderobe :-).
  Hvala vam in prelep dan še naprej.

  P.s. Razveselil bi me tudi kakšen prispevek o moški modi 🙂

  Vse dobro,
  Ester

 2. Torbico bi si izposodila in ti je ne bi več vrnila…. 🙂 Drugače pa kombiniranje potiskov deluje prav osvežujoče! Saj vsi čakamo pomlad, ne samo ti…..

 3. Takšen plašč imam v omari. Črno rumene kombinacije s pasom. Vedno še aktualen in kombinirat se da k vsemu. Lep je še vedno.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.