Modne bleščice tega tedna

Minil je zadnji teden zimskega tedna mode, ki se je tudi tokrat slavnostno zaključil v prečudovitem Parizu, z revijami največjih modnih hiš, kot so Chanel, Dior, Valentino in ostale. Poleg tega pa je ogromno pozornosti pritegnilo še nekaj novih kapsulnih kolekcij, pa tudi novi obrazi slavnih znamk. Tu je torej nekaj najodmevnejših modnih novičk preteklega tedna.

Valentino jesen 2018

Ena izmed najbolj občudovanih igralk na rdeči preprogi letošnjih Oskarjev je bila nedvomno tudi Margot Robbie, ki je pred nedavnim postal še novi obraz znamke Chanel.

Margot Robbie

Fendi je razkril svojo kapsulno kolekcijo T majic, katere navdih so bile lepote Rima, za kampanjo pa sta tokrat pozirali Barbara Palvin in Hailey Baldwin.

Fendi

Novi obraz draguljarske hiše Graff Diamonds je postala Sara Sampaio, ki je tokrat nastopila v njihovi novi kampanji, poimenovani Green Lady.

Graff Diamonds

Športna znamka Reebok je k sodelovanju povabila kreatorja Jonathana Simkhaia, ki je zanje v sklopu omejene kolekcije preoblikoval ikonični model superg Freestyle Hi.

Reebok x Jonathan Simkhai

Še ena obutvena kolekcija pa je nastala ponovno med kreatorjem JW Andersonom ter znamko Converse, in sicer v sklopu linije Simply_Complex.

JW Anderson x Converse

Novo kolekcijo spodnjega perila za letošnjo pomlad in poletje pa je postregla tudi Heidi Klum v sklopu svoje znamke Heidi Klum Intimates.

Heidi Klum Intimates

Znamka spodnjega perila Yamamay pa je za letošnjo spomladansko kampanjo izbrala model Kate Upton, ki je pozirala za sklop fotografij, poimenovanih #ConfidentBeauty.

Yamamay

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.