Stajling dneva: roza jopa

Drage moje čudovite ženske,

še dobro, da december lahko vedno diši po doma pečenih piškotih in je lep, čaroben ter lesketajoč tudi zaradi okraskov, ki jih imamo doma. Ko zagledam Instagram objave z lučkami v Ljubljani in nikogar na trgu, nisem vesela. Ta občutek praznosti in samote nas bo še dolgo spremljal, tudi takrat, ko bo vse mimo. Te dni si želim samo eno: da bi vse v sebi našle pot in svetlobo, da bi zaprle vrata zunanjemu svetu in zadihale s polnimi pljuči. Sem vedno bolj prepričana, da je vse to izvedljivo in da bo šlo, ker me to znamo. Rada bi z vami delila, da je šola na daljavo zelo naporna in zame dodatno delo, da ima dan premalo ur in marsikdaj je tako, da je vsega preveč. A v soboto sem našla sneg in spokojnost pri svečah, zdelo se mi je, da se bo vse rešilo in nam bodo vrnili življenje tako, kot si ga zaslužimo. Sem z vami zdaj in vedno, in bolje se počutim takrat, ko vas začutim na drugi strani. Imejte čudovit teden in ne, se ne damo, ok?

V zadnjih letih so mi postale jope zelo všeč, predvsem dolge, a po svoje tudi kratke. Včasih kvačkanih res nisem marala, a vmes so se tudi te spremenile in danes znajo biti prav lep, udoben, uporaben in hkrati sofisticiran kos. Izbrala sem roza in vezeno, krajšo in zelo toplo, pravo za s kavbojkami in supergami, za vsakdanji videz in za takrat, ko sem doma in mi je vseeno všeč, da imam na sebi nekaj volnenega. Pravijo, da bo roza močno vladala v naslednjem letu, a tudi če ne bo tako, sem prepričana, da mi bo delala družbo.

Moj stajling je sledeč: jopa in kavbojke C&A, top JCrew, čevlji Sam Edelman (via Netaporter), prstana Asos in Bronzallure, torbica Tory Burch, zapestnica Bronzallure.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

12 komentarjev
  1. Darling, ti pa znaš narediti dan! In ja, tudi moja kuhinja diši po piškotih, no, bolj po čokoladi. Spekla piškote (tvoj recept), oblila s temno čokolado in posula z mletimi pistacijami!!!! Mladina bi rekla, “very instagramable”!

    Prijazen dan vsem.

    XOXO

  2. Jopica prekrasna, supergice tudi; roza pomlajuje in pase, da popestri sive dni. Light make up ti ful pristoji, cudovita si!

  3. Tudi sama imam 3 roza jopice, pa si nisem nikoli mislila, da mi bo všeč, in da se bom dobro počutila v tej barvi. Tvoja jopica je čudovita (takšne še nimam, hihi).

  4. Čudovita Lorrela, tak kot vedno pa vseeno sem vsakič znova navdušena nad vami in vašimi stylingi. Eno takšno neverjetno energijo izžarevate, skratka vauu.
    Lp iz Maribora, Edita

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.