Stajling dneva: satenasta obleka

Drage bralke in čudovite ženske,

prav uživam v jesenski svetlobi in nekoliko hladnejšem vremenu. Preživela sem nedeljo v gozdu, kjer sem ugotovila, da imajo drevesa svoj jezik in če ga znaš poslušati, zna biti res glasen. Neverjetno, kako sem spregledala pomembnost stika z naravo in kako me zdaj ta rešuje. Ne, prav nič ni narobe, gre le za občutek, da v samoti narave in času, ki teče tako čudovito počasi, najdem najboljšo verzijo sebe. In resnično uživam življenje. Ker smo pred novim tednom, vam želim čim manj stresa in čim več lepih trenutkov. Morda kakšen kozarec dobrega vina s prijateljico, dišečo kavo zjutraj in sveže pečeno pecivo nekje sredi tedna. Vmes pa tudi dobro branje, pameten film in gledanje skozi okno, kar tako, da se vse skupaj dodatno ustavi.

Uživajte ponedeljek in imejte neskončno lep teden.

Za stajling dneva sem izbrala zelo elegantno, satenasto, modro obleko z rožami. Ta model je poseben tudi zato, ker je prepasan in zelo zaprt v sprednjem delu. Midi dolžina ga naredi nosljivega in primernega za kakšno posebno priložnost. Skoraj kliče po petah, včasih po enostavni, drugič po večerni torbici, odvisno od razpoloženja. Obula sem modre mules natikače s srednjo peto in ugotovila, da omogočajo res super hiter korak. To mi je všeč, tudi zato, ker nam že obetajo dež, torej je kar dobro, da uživam v njihovi družbi, dokler je izvedljivo.

Moj stajling je sledeč: obleka Chicwish, sandali Aboutyou, torbica – moj izdelek, uhani Accessorize, prstan Bronzallure.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
  1. Draga Lorella, vedno predstaviš zanimive stajlinge, prav v vseh izgledaš imenitno, tokrat pa si prekosila samo sebe; čudovita si!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.