Stajling dneva: sivo volneno krilo

Drage bralke in virtualne prijateljice,

v resnici so mi ponedeljki všeč, saj imam občutek, da obetajo veliko. Pred nami je cel teden in v tem lahko marsikaj čaramo, ustvarimo, se veselimo in smo hvaležne. Včeraj sem uživala na soncu in burji, zazeblo me je do dna duše in hkrati me veter vsakič znova zadane kot klofuta in zbudi iz zimskega spanja. Nekako tako, kot bi mi nekdo brez milosti kričal na uho: “Wake up!!!” Včasih dejansko potrebujemo brco v ta zadnjo zato, da se premaknemo iz cone udobja in naredimo nekaj, kar v nas sproži strah. Povem vam, če ta moj Ego ne bo nehal, se bo slabo končalo! In, no, kar želim povedati, je, da sem se premaknila iz cone udobje in začutila popolno srečo, kar mi je vlilo tudi pogum. Pravijo, da se to zgodi takrat, ko si končno na pravi poti. V novem tednu vam torej želim čim več pravih poti in če slučajno potrebujete brco še ve, no, z veseljem pomagam, saj vem, kako koristi!

V resnici me je navdihnila Melania. Ko sem jo s tistimi božičnimi jelkami zagledala v oprijetem krilu, sem prav pomislila, da je to kos, ki ga res premalo nosim. Kot ljubiteljica pliseja in retro modelov na A, sem skoraj pozabila na oprijeta krila, dokler seveda niso prišla do mene. In ko sem jih oblekla, no, sem bila presrečna. V tem decembru me zelo navdihuje volna, če pa vse skupaj povežem s pentljo na bluzi in to srebrno-sivo barvo, potem sem res na konju.

Moj stajling je sledeč: krilo in bluza Chicwish, plašč Weekend Max Mara, čevlji SJP, torbica Chloé (via Netaporter), prstani Asos in Gold Philosophy, obroč Goodnight Macaroon.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

10 komentarjev
  1. VAAAAAU – kako elegantno!

    Ampak to le glejte da se ne boste prehladil, draga Lorella, ker se na nekaterih slikah vidi kako vas zebe.

    Lep in uspešen dan tudi vam!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.