Modne bleščice tega tedna

Teden je znova naokoli in bližje ko smo novemu letu, pogostejše so tudi modne in lepotne napovedi zanj. In to ne le tiste, ki jih pričakujemo v prvi polovici 2021, temveč vse opaznejše postajajo tudi kolekcije in njihove kampanje za pre-fall, torej predjesensko in celo jesensko obdobje. Pa vendar smo po drugi strani še vedno obdani s čudovitimi ponudbami za letošnje praznike, ki bodo vsaj za trenutek popestrili naš čudni in predvsem drugačni decembrski vsakdan:

Med lepše kampanje se vedno znova prišteva prav tiste modne hiše Chanel, ki tokrat predstavlja svojo Métiers d’Art predjesensko kolekcijo, v kateri sta za katalog pozirali Rianne van Rompaey in He Cong.

Chanel pre-fall 2021

Modna hiša Valentino pa je te dni dobila novi obraz in sicer je njihova povsem sveža ambasadorka postala elegantna igralka Zendaya.

Zendaya za Valentino

Pre-fall 2021 so predstavili tudi pri znamki Dsquared2, kjer seveda, tako kot ponavadi, stavijo predvsem na drznost in odštekanost.

Dsquared2 pre-fall 2021

Povsem drug navdih pa je za svoj predjesenski katalog izbrala znamka Etro, kjer je vse zadišalo po lahkotni mešanici boho in rokerskega stila.

Etro pre-fall 2021

Svojo novo kampanjo že za jesen 2021 pa je tokrat predstavila Balenciaga, futuristično in povsem v slogu računalniške igre pa jo je naslovila Afterworld: The Age of Tomorrow.

Balenciaga jesen 2021

Praznično obdobje tudi letos ne bo ušlo znamki nakita Vivara, znova pa je v njihovi kampanji pozirala njihova dolgoletna ambasadorka in supermodel Gisele Bundchen.

Vivara božič 2020

Svoje zveste oboževalce pa je te dni navdušila tudi pevka in igralka Jennifer Lopez, ki je za začetek novega leta oznanila prihod svoje nove kozmetične linije, poimenovane preprosto JLo Beauty, kjer je moč najti vse od krem, mask in čistil za obraz do šmink in drugih ličil.

JLo Beauty

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.