Stajling dneva: svila, very peri in dolgo krilo

Za vikend sem menjala lokacijo in ljubo hišico sredi gozda zamenjala za morje. Zanimivo, kako je vsak košček narave lep in spokojen, vsak s svojo misijo, ki pa na koncu pripelje do nečesa skupnega: mir v duši. In tako opazujem morje, kako se mirno lesketa, je valovito in glasno, včasih prav razburjeno, kot bi želel peti nekoliko drugačno melodijo. Sedim na zidu in ob sebi imam mamo, s katero bi klepetala do onemoglosti, medtem ko se Sofia kopa s prijatelji in se mi zdi, da je postala morska deklica, tako polna svobode, samostojna in velika. Morda je morje tudi to: pokaže nam, kako smo se spremenili, kako postane preteklost izbrisana, kako je pomembno iti naprej in ujeti tisti val, ko je pač čas zanj. Obmolknem in se veselim trenutka, tako polna osebne sreče in miru. Čas se ustavi, ponovno imam 15 let in vem, da je vse na svojem mestu.

Želim vam čudovit začetek tedna.

Za stajling dneva sem izbrala nekaj svojih najljubših kosov. Vijola svilen top, zadnja pridobitev, ki je k meni prišla tudi v rumeni in mentol različici, res nepogrešljiv kos poletja. Potem kratka jakna, ki je stara približno 20 let in jo še vedno rada nosim, pa tudi dolgo, čipkasto krilo, ki vedno najde pot do mene, sploh poleti, ko lahko obujem nekaj nizkega. Dodala sem nekaj rož zato, da ne bi nikoli pozabila, kako je pomembno ujeti srečo prav na vsakem koraku. Ker vse pride in gre, kot lepa sezona, ki mi zdaj tako močno in pristno segreva srce.

Moj stajling je sledeč: top Intimissimi, jakna Thierry Mugler, krilo Guess, športni copati in torbica Aldo, prstani Bronzallure in Michael Kors.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

7 komentarjev
  1. Glicinija, very peri ali pa lavanda – ti odtenki so bili ustvarjeni zate! Moram reči, da sama sicer ne bi pomislila na tako kombinacijo z vzorcem na blazerju, ampak se ti je odlično poklopilo. Prstane Bronzallure pa sanjam že nekaj časa….

    XOXO

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.