Stajling dneva: toplo in zimsko

Drage bralke in čudovite ženske,

na pragu novega leta me zanima le eno: katera je tista lekcija, ki smo se je naučile in je pustila pečat? Katera je tista lekcija, ki nas je naredila boljše? Zdi se mi namreč, da ima vsako leto svoje vrednote in nedvomno poti, ki niso najbolj enostavne, a zdaj je čas, ko puščamo za sabo staro in se pripravljamo na nove avanture. Dobro je, da to naredimo z veliko mero moči, zavedanja in samozavesti. Čedalje bolj cenim trenutke samote in uživam v objemu svojega doma, hkrati tudi pri ustvarjanju pravih stvari, kot je ta stran. Ta teden smo nazdravile skupaj z Natašo in Lucy in povem vam, da je ta lepa energija zame pravzaprav vse: zagon, pogum in nedvomno tudi osebna pot. Upam, da ste dobro, predvsem pa pripravljene na nove podvige.

Objem in želim vam super teden.

Za stajling dneva sem izbrala nekaj preprostega in po moje ženstvenega, saj se vedno počutim ženstveno, ko imam na sebi midi krilo te oblike. Jesenski potisk, zemeljske barve, debele nogavice in lepa torbica: to je skupek kosov, ki tvorijo moj dan in se jih zato zelo veselim. Puli z visokim ovratnikom je kos, ki gre povsod in prav dobro je, če ga imamo v omari, pa ne le v črni barvi. In obula sem nizke čevlje za hiter korak, da mirno opravim še zadnje nakupe v letošnjem letu.

Moj stajling je sledeč: krilo, puli blazer Rihoas (pustim vam tudi kodo za 15 % popust: LOFLEGO), čevlji Max&Co, nogavice Calzedonia, torbica My Lovely Bag, nakit Daya, pas Penny Black.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Upam, da bo novo leto z nami prijazno.
    Jaz ostajam tvoja, vaša redna bralka. Spremljam te z največjim veseljem!
    Lepa si kot vedno!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.