Stajling dneva: trenč prav za te dni

Drage bralke in čudovite ženske,

obožujem kotiček, v katerem se prav zdaj nahajam, z modrim nebom, ogromnim travnikom in gozdom, ki pridno nadzoruje vse. Ugotovila sem, da je okrog mene polno živali, ki jih veselo hranim, čeprav ne vem, katere so. A očitno obstaja neka tiha povezava med človekom in naravo, med živalmi in našim življenjem, ki je seveda prenasičeno z vsem, a si lahko samo mislite, kako sem vesela, ko pridem do skrivnega kotička v gozdu in ugotovim, da je nekdo pojedel vso hrano. In čeprav je vse več nosim, vedno izgine, zato si domišljam, da smo tukaj res velika družina in me ves čas nekdo opazuje. Ne boste verjele, kako me to naredi srečno, da preprosto naredim nekaj samo zato, ker mi je všeč, in ne pričakujem ničesar v zameno, niti hvala. Vedno bolj sem prepričana, da je prijaznost vse.

Imejte lep teden in naj bo končno pomlad kot se spodobi, tista za sandale!

Za stajling dneva sem končno izbrala trenč (končno, saj, četudi ga imam v omari, ga res prav malo nosim) in pa kose, ki so res zelo preprosti. To krilo na A je idealno za vse dni in tudi za takrat, ko postane zunaj nekoliko bolj vroče. Preprosta bluza z drobnim plisejem je lepa tudi s kavbojkami in bež trenč je tisti X faktor, ki ga začutiš in zaživiš šele takrat, ko ga imaš na sebi. Zanimivo, kako obstajajo tudi kosi, ki ne gredo nikoli iz mode in so od nekdaj del naše domišljije, tudi filmske.

Moj stajling je sledeč: krilo, bluza in trenč Soliver, čevlji Guess, torbica Chloé, prstani Stories in Swarovski.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Zelo lepa kombinacija.
    Jaz si verjetno nebi upala dodati torbico v kamelji barvi.Ampak pri tebi je pika na i.
    …. tudi sama sem si jo kupila, razbije tisto monotonost. Hvala za nasvete.Super si.Čao, čao..

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.