Stajling dneva: usnjene hlače

Drage bralke in čudovite ženske,

Ko sem se včeraj sprehajala po gozdu, sem povsod videla življenje. Rože, v vseh možnih oblikah in barvah, so spremljale mojo pot in presenetilo me je, ko mi je Sofia rekla, da jih ne smeva nabirati. “Najlepše so tam, kjer so, doma pri nas bi umrle,” in tako sem ponovno začela razmišljati o tem, kako je pravzaprav pomlad za vogalom in z njo topli sončni žarki, trava v svoji najbolj zeleni različici in želja po tem, da končno pozabimo na jakne. Kot prebivalki obale mi te dni ni najbolj enostavno: resnično sem sita vseh teh novic, ki jih niti več dobro ne razumem, a morda je tako, da jih nisem nikoli. Želim si samo, da ne bi pozabili na normalnost in da bi že enkrat nehali s tem negativnim poročanjem. Zdi se mi, da smo vmes izgubili sebe in smisel življenja. Zato zdaj, bolj kot kdajkoli prej, izbiram samo prave ljudi, prijazne besede in pozitivne misli. V sebi vem, da je to edina pot.

Imejte miren in sončen teden, želim vam cvetenje povsod, predvsem v srcu.

V pričakovanju toplejšega vremena in mojih lepih bluz, ki pridno čakajo na omari, je tukaj prav vsakdanji stajling, ki mi je zelo ljub že zaradi barv. Bela, bež in črna vedno tvorita lepo, umirjeno kombinacijo, tokrat sem si privoščila hlače iz umetnega usnja in visoke pete zato, da ne pozabim, kako so mi bile vedno noro všeč. V času superg je tako, da se tu in tam uščipnem, saj nočem pozabiti na lepe plati življenja in na čudovite trenutke, ko stojiš pred omaro in izbereš kose, v katerih se res počutiš močnejšo. No, to je ta primer in čeprav sem potem hitro smuknila nazaj v superge, vem, da čas visokih pet še pride, oh, še kako pride!

Moj stajling je sledeč: majica z ovratnikom Zara, hlače Mango, plašček Dixie, salonarji Sarah Jessica Parker, torbica Marc Jacobs, lasne sponke H&M, prstani Oasis.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Ne daj se Lorella, vse bo se dobro in to kmalu! Si pa prava carica, da v tem kaoticnem vzdusju skrbis, da tvoje bralke gledamo lepe stvari za oci in duso.
    Lep pozdravcek iz Ljubljane

    1. Hvala Nina! ne, ne, se ne dam…pokojna teta je skozi govorila: “krepat, a ne molat” in to pomeni “raje umreti, ko se udati” kar je tudi moj moto. Tokrat res ne spustimo, kajne? Vse bo dobro in naj bo HITRO DOBRO!!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.