Modne bleščice tega tedna

Letos nas je spomladansko toplo vreme pozdravilo zelo zgodaj in v zraku je še močneje čutiti tudi vse trende, ki nas čakajo v prihodnjih mesecih. Kar nekako težko se je torej predati trenutnim revijam in predstavitvam kolekcij naslednje jeseni in zime, pa vendar jih ne gre spregledati, saj obetajo naravnost očarljivo podobo hladne sezone 2021/2022. Tokrat torej znova pokukajmo v dogajanje na osamljene modne brvi, med vse nove kataloge, pa tudi med nova zanimiva sodelovanja, ki tokrat prinašajo nekoliko drznejši priokus:

Alberta Ferretti jesen 2021

Elie Saab je razkril svojo sanjavo kolekcijo Haute Couture pomlad poletje 2021, kjer je svoje božanske kreacije povezal v skupni naziv “Theater of Dreams”.

Elie Saab Haute Couture pomlad 2021

Tu je še en vpogled v spomladanski modni svet hiše Celine, kjer nove fotografije reklamne kampanje tokrat razkrivajo priljubljen model Kaio Gerber.

Celine pomlad 2021

Znamka Dsquared2 tokrat predstavlja spomladansko kampanjo v črno-beli podobi, kjer sta glavno vlogo prevzela Naomi Campbell in Zlatan Ibrahimović, pridružili pa so se jima še Tony Effe, Jill Kortleve, Grace Hartzel, Maike Inga, Valentina Sampaio, Mao Xiaoxing, Precious Lee, Serena Sy, Cheikh Dia, Edoardo Sebastianelli, Terence Firinga, Jie Zheng, Valentin Humbroich, Luke Maehlmann, Joshie Harriette, Amiel Kornicki in Nicolas Huchard.

Dsquared2 pomlad 2021

Prav posebno in vsekakor nekoliko drugačno sodelovanje pa te dni predstavlja slavna znamka Jimmy Choo, ki je ideje združila s pariško oblikovalko Marine Serre.

Jimmy Choo X Marine Serre

In ker je spomladanska sezona že tako zelo blizu, temperature pa so iz dneva v dan višje, je počasi tudi že čas, da na plano pokukajo tudi reklamne kampanje kopalk. Tokrat je tu nova znamke Tropic of C z naslovom Praiana, v kateri je svoje popolno telo pokazala Candice Swanepoel.

Tropic of C poletje 2021
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.