Še vedno v modi: jeans obleka

V mojih očeh je zelo priročna: jeans obleka je hiter kos za vse priložnosti in dejansko ni samo za mlade. Ko pa pomislimo nanjo, prikličemo v spomin kratko različico, ki je za mlado populacijo, a moda nam danes ponuja tudi dolge ali midi jeans obleke, običajno s pasom in gumbi v sprednjem delu. Ta model je super za spomladanske dni; kot vemo je jeans dokaj težka tkanina, ki je zato nekoliko bolj zahtevna takrat, ko je zunaj zelo toplo. Torej obdobje jeans obleke prihaja prav zdaj.

Če se odločite za jeans obleko, je kar dobro, da obujete nekaj udobnega, kot so športni copati, balerinke, gležnjarji. Če si želite nekoliko več lahkotnosti, potem izberite svetel jeans, sicer je v modi tudi temen, ki naj bi bil nekoliko bolj eleganten. Svetel je običajno tudi mehkejši in primernejši za tople dni; nova generacija denima zna biti namreč zelo mehka in prijetna na koži. Bele superge so v tem primeru skoraj nujno potrebne.

Dobra stran jeans obleke je nedvomno ta, da je večna. Jeans je, kot tkanina, neuničljiv in vedno je tako, da ga lahko nosimo na različne načine. Navdušuje vse generacije in nikoli ne razočara; jeans obleka ni izjema.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.