Stajling dneva: večnost bluze s pentljo

Drage bralke in čudovite ženske,

ali se vam je kdaj zgodilo, da ste telo tako utrudile, da ste bile na koncu čisto brez moči in s popolnoma prazno glavo? To so moji občutki z vikenda, ko sem pretiravala s smučanjem na ledenih strminah in sem potem, v soboto zvečer in nedeljo, videla nirvano. Zanimivo, kako boleče mišice omogočajo odklop možganov in v trenutku se zgodi to, da postanejo obveznosti sekundarne, edino pomembno je ležanje na kavču in pitje kave. Joj, kako sem uživala, sem si prav rekla, da vajo kmalu ponovim. In da, sneg ima čarobni učinek na naša telesa in duše, prav gotovo ti podari drugačno dimenzijo življenja in povsem lahkoten pogled na vse, kar se dogaja okoli tebe. Še danes imam občutek, da hodim bosa in po prstih ter me prav veliko ne zanima, kar se dogaja okoli mene. Bolj spremljam to, kar doživljam v sebi. Veliko in povsem poučno.

Imejte lep teden, naj bo poln nasmehov in lepih trenutkov.

Za stajling dneva sem izbrala prav ljubko in elegantno bluzo s pentljo, tokrat v nekoliko drugačni barvi, ki pa me je zelo prepričala zaradi zelenega odtenka pentlje. Dejansko so tovrstne srajce zelo nosljive in primerne za vse priložnosti. Kombinirala sem jo z visokimi petami in ljubimi, širokimi hlačami ter z volneno jakno, ki ostaja super drag spomin iz Amerike. Čeprav jo imam več kot deset let, je še vedno kot nova! In da, tukaj je tudi moja nova ljubica Tory Burch, darilo za božič. Obožujem njene torbice, če pa so prostorne kot je ta, toliko bolje.

Moj stajling je sledeč: bluza Chicwish, hlače Max Mara, jakna Ann Taylor, pas Massimo Dutti, salonarji Guess, torbica Tory Burch, prstani JCrew in H&M.

Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.