Modne bleščice tega tedna

Še en izredno hladen zimski teden je za nami in ta hip že lahko trdimo, da nas vsaj malo ob tem pogrejejo tudi najnovejše modne, pa tudi lepotne novosti, ki nas s svojimi čudovitimi kampanjami naslednje pomladi vsaj v mislih popeljejo v toplejše dni. Znova smo bili priča tudi mnogim bolj ali manj presenetljivim sodelovanjem, ki ponavadi prinašajo zanimivo mešanico različnih idej in stilov. Poglejmo torej nekaj najopaznejših novičk preteklega tedna:

Balenciaga

Mnoge modne hiše tudi tokrat ostajajo pri praznovanju kitajskega novega leta, ki prihaja v znamenju tigra. Ta teden sta mu poklon namenili tudi znamki Balenciaga s kapsulno kolekcijo oblačil in dodatkov ter Bottega Veneta s posebno umetniško instalacijo, kjer so v svoje barve in napise oblekli kar del Kitajskega zidu (The Great Wall), hkrati pa v istih barvah pomaranče in žareče zelene odeli še novo reklamno kampanjo.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

S kar 75 outfit predlogi nas tokrat v svojem novem katalogu Resort 2022 razvaja znamka Saint Laurent.

Saint Laurent

Kampanjo za Resort 2022 pa so te dni predstavili tudi pri znamki Versace, slednja se ozira predvsem v pretekla sedemdeseta ter barviti paleti pastelnih odtenkov.

Versace

Znova izredno prikupna je tudi spomladanska kampanja znamke Moschino, za katero so tokrat pred fotografski objektiv v svetlih in živahnih tonih stopile Gigi Hadid, Imaan Hammam ter Mika Schneider.

Moschino

Po pomladi je zadišalo tudi pri Michaelu Korsu, ki mu družbo v čudovitih kreacijah tokrat dela slovita Kendall Jenner.

Michael Kors

Te dni pa je pomlad prispela tudi v modno hišo Salvatore Ferragamo, kjer znova stavijo na čiste linije, eleganco in klasiko nasploh.

Salvatore Ferragamo

Za več drznosti v spomladanskih mesecih bo tokrat poskrbel tudi Marc Jacobs s svojo novo kolekcijo, naslovljeno preprosto Monogram.

Marc Jacobs

Nekoliko naprej je tokrat modna hiša Burberry, saj nam s svojim kataloškim naborom 49 lookov nudi vpogled v sezono pre-fall 2022.

Burberry

Nenazadnje še kratek skok na lepotno sceno, kjer poleg ostalih novosti te dni pozornost žanje tudi Chanel s svojo novo, ekološko linijo kozmetike in ličil, poimenovano N°1 DE CHANEL.

Chanel
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.