Stajling dneva: žamet in živalski potisk

Za današnji stajling sem želela združiti dva različna sloga, ki sta trenutno zelo aktualna, hkrati pa sta mi od nekdaj pri srcu. Na eni strani je žamet, ki ga obožujem zaradi svoje elegance, večnosti in sofisticiranosti, na drugi pa je živalski potisk, ki je vsekakor bolj zahteven, zato mislim, da je najbolj prebavljiv v majhnih dozah. Barve ostajajo enostavne, modni dodatki pa zlati zato, da lepo popestrijo črnino žameta. In kot boste opazili, sem se ponovno imela čudovito, s pravim vremenom in mestom, ki je mirno spalo. Ta zimska pravljica mi je zelo pri srcu, sploh zdaj, ko postaja še bolj čarobna zaradi lučk. Kaj naj rečem? Imam srečo, ker opravljam delo, ki mi je noro všeč, in imam ekipo, ki je moja druga družina.

Moj stajling je sledeč: žametni komplet Exté, body na pike Philippe Matignon, body z živalskim potiskom Intimissimi, torbica Chloé, čevlji Dune London, prstani JCrew, uhani Accessorize, zapestnica Banana Republic.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Kot vedno izredno lepo.
    Mi lahko zaupate kateri lak za nohte uporabljate. Že kar nekaj časa ga uporabljate in mi je zelo všeč. Hvala. LP

  2. Lepo kot vedno.
    Mi lahko zaupate kateri lak za nohte uporabljate. Že nekaj časa ga uporabljate in mi je zelo všeč. Hvala.
    LP

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.