Stajling dneva: zimski brezrokavnik

Drage bralke in čudovite ženske,

srčno upam, da je bil skok v novo leto prijazen in ravno prav bleščeč, da je bil po svoje tudi spokojen in poln upanja, kot bi se na stežaj odprla vsa možna vrata in zdaj je le v nas, da najdemo ta prava. Vedno imam občutek, da so začetki neprecenljivi, ker nam dajo nešteto možnosti, ki jih sicer marsikdaj prav spregledamo, zato je še kako pomembno, da se tu in tam ustavimo in preprosto uživamo v lepoti življenja in vsega, kar smo ustvarili. Vem, da je včasih šum sveta pošteno moteč, a nikoli ne pozabite, da ga lahko ugasnete in vaša pravica je, da se postavite zase in si hkrati vzamete majhne ali velike stvari, ki jih potrebujete za osebno srečo.

Naj bo torej srečno, udobno, lahkotno in nagajivo. Pa naj bo leto pametnih premikov.

Za stajling dneva sem izbrala prav udoben komplet, ki mi dela družbo te dni. Odkrila sem prednosti volnenega brezrokavnika in hlač na karo vzorec. Všeč mi je hiter korak in hkrati udoben začetek zato, ker te dni dobesedno nabiram moči za vse, kar še pride. Zimske barve postanejo toplejše, kanček oranžne vse skupaj poživi, družbo pa mi dela My lovely bag: obožujem znamko in te torbice so res ravno prav velike in zelo priročne.

Moj stajling je sledeč: hlače, brezrokavnik in puli Rihoas, torbica My Lovely Bag, čevlji Nine West, nakit YSL in JCrew

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.