Stajling dneva: zimsko krilo

Drage bralke in čudovite ženske,

ta vikend sem šla v kočo sredi hribov po kosilo in srečala prijazne, iskrene oči gospe, ki ga je skuhala. Kot običajno je tekla beseda o tem, da bo vse minilo in naj že enkrat mine, ko pa sem ji rekla: “Saj bo vse dobro, kajne?” se je naglas nasmejala in mi povedala, da bomo čez deset let še kako pogrešali čas, ki smo ga imeli sedaj. Vzela sem kosilo in skupaj z odličnim, pristnim vonjem odnesla tudi njene besede. Mislim, da ima prav. Saj ne morem reči, da je vse na svojem mestu, a prav gotovo smo sedaj imeli čudovito priložnost, da smo okusili čas in njegovo neverjetno vrednost. Zato sem se odločila, da bom ta teden še posebej hvaležna in srečna za vse, kar imam. Tudi za novo trenirko, čeprav teh kosov ne maram, a priznam si, da mi je polepšala marsikateri večer pred televizijo.

Želim vam čudovit teden in ne pozabite, da je vsak ponedeljek odlična priložnost za novo, dobro in drugačno.

Za stajling dneva sem izbrala zimsko krilo s prav klasičnim, zimskim vzorcem. Karo motiv nas že skozi spremlja in v njem je nekaj elegantnega, pristnega in umirjenega. Rjavi odtenki mi prav sledijo in čeprav tokrat ni veliko bele, sem se vseeno dobro počutila. Vedno toplo pozdravljam te prefinjene, midi dolžine, ki so tako ženstvene s petami in tako navihane s supergami. In ta teddy plašček, ki poskrbi za vse, kot topel februarski objem, in glede na to, da prihaja valentinovo, sem ga še kako vesela.

Moj stil je sledeč: krilo Chicwish, pulover Mango, plašč SOliver, torbica Tory Burch, čevlji Bogart, prstani H&M in Asos, verižica ByNouck.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Draga Lorella !

  Kot vedno “cudovit stil”
  Prekrasni ste, kot vedno.
  Niso sicer moje barve ampak vseeno,
  podpiram !!!
  Lp Irena

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.