Steklarna Rogaška navdušila na sejmu Ambiente v Frankfurtu

Prav lepo je videti, kako zna Steklarna Rogaška navdušiti svet! In to nas seveda ne čudi, saj so njihovi izdelki naravnost čudoviti, ravno prav elegantni in sodobni, da popestrijo vsak ambient. Na največjem mednarodnem strokovnem sejmu izdelkov široke potrošnje na svetu (notranja oprema, dizajn, vse za kuhinjo in jedilnico, mali gospodinjski aparati, darila, bižuterija) je Steklarna Rogaška predstavila tudi kristal na drugačen način. Že lani so navdušili s skledami za naše male ljubljenčke, tokrat pa se kristal znajde na toaletnih mizah in postane pravi pripomoček za modne in lepotne navdušenke.

Steklarna Rogaška na sejmu Ambiente v Frankfurtu

Tudi ambient, ki ga je Kristalna Rogaška pričarala v svojem kotičku, je nekaj originalnega. Kot bi bili v razkošni dnevni sobi s kaminom in velikim ogledalom. Zgodba zase je moderen lestenec, ki zelo lepo obogati ambient. Kako oblikovati privlačen program, kateri izdelki bodo prodajne uspešnice, kateri pa so primerni za dopolnilno ponudbo? To so vprašanja, ki si jih trgovci zastavljajo ves čas, nove odgovore in ideje pa vsako leto februarja ponudi mednarodni strokovni sejem Ambiente: Ambiente je preprosto The Show, največji in najpomembnejši.

Steklarna Rogaška na sejmu Ambiente v Frankfurtu

Poleg tega, da nam Steklarna Rogaška ponuja klasiko, ki ne gre nikoli iz mode, saj je tesno povezana z eleganco, so tukaj tudi bolj inovativni dizajni ter kosi, ki bodo prav  gotovo všeč mlajši populaciji. Steklarna Rogaška si prizadeva, da bi kristal postal del našega doma tudi v smislu lifestyla. Torej ne le sklede in vaze za sadje in rože, temveč tudi dodatki za lepotilno mizo, kopalnico in spalnico. Konec koncev je vse skupaj odvisno le od naše domišljije.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.