Kaj podariti za valentinovo

Ko sem bila pred kratkim v čudoviti trgovini z nakitom v Ljubljani, mi je prijazna gospa povedala, da je pri nas valentinovo še vedno praznik ljubezni in vrtnice. Kaj več pač ne kupimo. Srčno upam, da temu ni tako in da je prav valentinovo priložnost za kakšno posebno, originalno, romantično darilo, saj pozornosti ni nikoli preveč in vse si zaslužimo najboljše! V mojih očeh ljubezen praznujemo vsak dan, ne le 14. februarja, a po drugi strani imam prav na valentinovo najraje darila in to, da se spomnim na prijateljice, mamo, hčerko in hkrati vse, ki jih imam rada. Podobno kot za božič, a tukaj dodam še malo več ljubezni! 🙂

Vir: Pinterest

Če še ne veste, kaj bi nabavile za svojega dragega, morda za prijateljico, hčerko ali kaj bi vaš dragi nabavil vam, no, tukaj je nekaj predlogov.

Masaža in savna

Včasih bi rekla, da super, lepo darilo, a si moraš vzeti čas. Ker sem zdaj veliko bolj “modra”, vam povem, da je prav tukaj skrivnost. Čas. Super torej za bon za masažo in savno, če potem sledi še večerja, toliko bolje. In sploh februarja, ko so povsod viroze in je zunaj vlažno! Vsi ponujajo veliko paketov, ki so ugodnejši zato, ker gre za storitev za dva. Lahko pa si seveda omislite le bon zanj ali zanjo, tudi prav. Moj namig: LifeClass, ker so daleč najboljši.

LifeClass: Shakti Ayurveda Center

Nakit

V tem trenutku bi izbrala črko na verižici. Meni so noro všeč in zdi se mi, da so tudi zelo nosljive. Črka je lahko začetnica vašega ali njegovega imena, lahko je s kamni ali brez, zlata ali srebrna, večja ali manjša. Tega je res veliko. In vsekakor ni tako zahtevna kot prstan ali zapestnica, pa tudi ne boste odšteli toliko denarja. Po drugi strani so črke zdaj zelo v modi, zato le pogumno! Moj namig: Stroili črka za na uhan ali verižico!

Stroili

Izlet v neznano

Presenetite svojo boljšo polovico s povabilom na izlet v neznano! Aktivnosti načrtujte glede na to, kaj imata oba rada – če sta strastna hribolazca, pojdita osvojit vrh, ki ga imata že dlje časa na listi želja, lahko pa gresta na dnevni ali vikend izlet v kakšno mesto – do romantične Verone ali Dunaja ni daleč. In tudi cene niso tako zelo navite. Sicer pa, jaz sem srečna že v centru Trsta, z dobrim aperitivom in občutkom, da se je svet vsaj malo ustavil. In nikar ne zamudite Devina, ker je res čaroben.

Trst

Pižama

Letos bi se jo res veselila. Všeč mi je spodnje perilo, ampak pižama vedno pride zelo prav, pa še težko zgrešiš pri nakupu. Za ženske je tukaj saten ali bombaž, lahko si omislite tudi pižamo s kratkimi hlačami, ki vedno deluje ljubko in malo retro. Zanj pa so tukaj enobarvne in klasične ali s potiski in nekoliko bolj mladostne. Saj vem, moški spijo v spodnjicah ali brez, sicer pa je tudi tako, da ko greš v hotel ali na pot, pižamo pač potrebuješ, mar ne? Moj namig: Intimissimi ima letos res čudovite kose.

Intimissimi

Pisarniške zadeve

Morda zato, ker so meni vse pisarniške stvari noro všeč in nikoli ni dovolj blokcev, svinčnikov, radirk in podobnega, ampak zdi se mi, da so ta darila vedno koristna in dobrodošla. Zanjo in zanj. Ni nujno, da izberete srčke (čeprav je za ženske že tako, da je lahko vse roza in na pike, s tem ni nič narobe), lahko si omislite tudi super šik kolekcijo: nalivno pero, aktovko, sponkice in podobno. Četudi vaše delo ni pisarniško, gre vseeno za stvari, ki tudi doma pridejo prav. Moj namig: www.kikki-k.com.

Kikki-k

In za konec, nikar ne pozabite na pismo

Danes ne pišemo več in zdi se mi, da je to prava tragedija. Ni mi povsem jasno, kaj bo ostalo za nami takrat, ko nas več ne bo. Pisma so večna. Pa ne le to, od nas zahtevajo, da zberemo misli, najdemo papir, pero, znamko in vse ostalo. Da se ustavimo in slečemo vse maske, da smo le to, kar smo v svojem bistvu. Torej: ali znamo biti toliko iskrene in odprte s svojim partnerjem? S svojo prijateljico? Mamo? Hčerko? Razmislite. Jaz mislim, da je pisanje pisem nekaj prečudovitega.

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.