Tri kombinacije, ki ostajajo v modi že od prejšnjih sezon

Lahko bi rekli, da nekatere kombinacije postanejo tako velik hit, da jih ženske vzamemo za svoje in jih z veseljem obdržimo tudi v naslednjih sezonah, kar seveda hitro opazijo tudi največje modne hiše ter nam ponavadi postrežejo s čudovitimi in vsekakor delno tudi posodobljenimi različicami. Zadnjih nekaj let tako opažamo vzorec določenih kosov, ki preprosto sodijo skupaj in se je v njihovem stilu našlo ogromno tako mlajših kot starejših generacij, pa tudi žensk z ali brez oblin. Že res torej, da pomembne znamke narekujejo tekoče trende, a hkrati smernice usmerjamo tudi same in znamo kaj hitro jasno in glasno povedati, kaj bomo ohranile tudi v nadaljnjih sezonah. Med takšne zagotovo sodijo tudi te stajling zgodbe:

Veliki uhani in boho oblačila – so pred leti dodobra prevzeli naš spomladanski look in od takrat dalje si vročih mesecev pač ne znamo več predstavljati brez tega dua. Seveda se oblike, barve in materiali nekoliko spreminjajo, medtem ko se pri boho kosih še najbolj spreminjajo sami odtenki oziroma vzorci. Tokrat razmišljajmo o masivnih uhanih, katerih oblike in dekoracije izvirajo iz elementov narave, boho oblačila pa naj krasijo etno potiski, veliko bele in bež ter veliko vezenin, čipkaste obrobe in obvezno tudi napihnjeni rokavi.

Oui
Oui

Pas in suknjič – je postal izredno popularna kombinacija lansko sezono in prav zato z nami v velikem obsegu ostaja tudi letošnjo. Ne le pri suknjičih, pas pripnimo oziroma zavežimo tudi preko kostimov in oblek, preko kombinezonov in celo preko vrhnjih kosov, sploh trenčev. A osnovna kombinacija seveda ostaja pas in suknjič, tudi tokrat kot komplet ali povsem v lastni režiji.

Oui
Oui

Pletenine in delikatni materiali –  torej pulover ali puli in svileno krilo, nekoliko kasneje pa jopa in delikatno krilo, lahko tudi super široke, lahkotne hlače in skoraj nujno slip top s čipkasto obrobo. Možnosti je nešteto, vsekakor pa se v nadaljevanju prehodne sezone poigravajmo tudi s povsem poletnimi in povsem zimskimi kosi.

Oui
Oui
Oui
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.