Stilski napotki in must have kosi za avgust

Drage moje, seveda vas nočem strašiti, a tukaj je avgust! Veste, kaj to pomeni? Da imamo še 30 dni brezskrbnega razmišljanja, plaže, sonca, plavanja in trenutkov, ko še nismo v pisarni. No, saj proti koncu meseca najbrž že bomo, a pustimo zdaj te nehvaležne detajle in raje razmišljajmo, da je prav zdaj vrhunec poletja, zato je to pravi čas za vse tiste male, velike stvari, ki jih običajno odlašate, ker “se ne spodobi”, za nekaj prosojnosti, za kopalke vsaj 12 ur na dan, za tiste zelo kratke in malo razcefrane hlače in za novo torbico, ki jo boste nosile tudi jeseni. Avgust je čudovit in kot običajno nam bo podaril najbolj zvezdnato nebo, nekaj čarobnih trenutkov sreče in občutek, da je le vse na svojem mestu. Dobrodošel torej, bodi prijazen in bleščeč, kot sonce na morju, in vedno s pravo mero razigranosti. In kot vsak mesec so tukaj moji stilski napotki in must have kosi.

Vir: Pinterest

Bikinke

Zdaj ste že toliko zagorele in lepe, da si jih lahko prav gotovo privoščite. Četudi so zelo enostavne, ostajajo top model vsakega poletja. Avgust je idealen za te podvige in za višjo raven samozavesti.

ERES via Netaporter

Oranžni odtenek šminke

Mora nujno vsebovati tudi rdečo in roza, saj bi vam težko predlagala divjo oranžno, ki poskrbi, da so zobje videti rumeni. Ampak rumena ima v sebi moč poletja in sonca, zato je zdaj njegov čas, preden se podamo v temne jesenske barve.

TOM FORD BEAUTY via Netaporter

Rumena

Top, obleka, hlače, kopalke, kombinezon, karkoli, samo, da je rumeno. Barva poletja in sonca, deluje sveže, lahkotno in vedno zelo lepo. Vsaj en kos, drage moje, ali pa več, po želji.

ATTICO via Netaporter

Pentlje na ramenih

Ker se zdaj vse vrti okrog vozlov in pentlje so vedno prava izbira. Lahkotno, koketno in tudi malo romantično. Topi ali obleke, izbira je vaša, a pentlja mora biti, kot v času mladosti, ko smo jih nosile zato, ker so pač bile povsod.

PREEN LINE via Netaporter

Črte

So tako poletne, da jih preprosto ne morete zgrešiti. Črte na oblekah, hlačah, bluzah in tudi tam, kjer jih najmanj pričakujete. Ne, ne gre le za mornarski slog, gre prav za evforijo, ki se bo dolgo obdržala.

MADEWELL via Netaporter

Mala bela obleka

Zdi se mi, da jo predlagam ob prav vsaki sezoni, ne le avgusta, a zame je prav must have kos, ki torej mora biti prisoten. Lahka in sveža, če je čipkasta, toliko bolje in imejte v mislih, da je tudi večna, kar je seveda njena najboljša plat.

TEMPERLEY LONDON via Netaporter

Motiv lune in zvezd

Predvsem na nakitu in sploh zdaj, ko smo se definitivno zaljubile v rdečo luno. Zvezde in planeti krasijo veliko stvari, tudi bluze, torbice, pasove in čevlje … Na nakitu pa so vrhunski in vedno ravno prav magični.

OSCAR DE LA RENTA via Netaporter

Široke hlače z visokim pasom

So tako udobne, da jih ne boste slekle, in tako uporabne, da vas bodo presenetile. Nosite jih z bluzo tako, da je pas viden, obujte sandale ali visoke pete in se prepustite elegantnemu valu, ki je zaznamoval poletno modo.

ULLA JOHNSON via Netaporter

Natikači

Kateri, je le stvar izbire, ker jih je ogromno. Sem za usnje, platno, nekaj koketnega in super udobnega, pa tudi za odbite modele, zakaj ne, saj malo moramo biti tudi odštekane, kajne? Kupite kvalitetne, ker bodo trajali, in natikači niso nikoli sezonski, se vedno ponavljajo.

ANCIENT GREEK SANDALS via Netaporter

Dolga halja

Za vaša poletna jutra, za čez kavbojke ali kratke hlače, pa tudi za na plažo, čez kopalke. Je multifunkcionalna in zelo, zelo seksi. Sem za čipko in belo barvo, pa naj bo čim bolj podobna perilu, ker je prav tukaj  njen čar …

MIGUELINA via Netaporter

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.