Stilski napotki in must have kosi za januar

Pa smo ga le dočakale, drage moje. Januar je tukaj, svež in poln obljub, prinaša sneg, belino, začetke in obljube, prinaša nekaj novega, in to mi je všeč. Seveda je to tudi mesec popustov, čeprav so se v zadnjih letih popusti res razvrednotili, ker so skozi in povsod, zato je težko razumeti, kdaj je nakup pravzaprav pameten in dober, a to je povsem druga zgodba. Januar prinaša nekoliko zaspano modo, kot bi se vsi še pobirali od starega leta, ki ga še kako čutimo tik pod kožo. A kot vsak začetek meseca so tudi danes tukaj moji stilski napotki in must have kosi. Dobrodošel, januar, bodi čaroben!

Vir: Pinterest

Svilena bluza

Ostaja pravi must have na področju ženstvenosti in jo seveda nosimo tudi s kavbojkami, usnjenimi hlačami, celo s trenirko doma. Je večna in zdi se mi, da je vedno prava za začetek leta. V kombinaciji z dolgo jopo je naravnost vrhunska.

Vir: Netaporter

Dolga jopa

Čeprav jih imam doma kar nekaj, je prav gotovo tako, da mi vedno manjka še ena. Morda modra, roza, črna, še daljša ali rahlo krajša. Je zelo uporabna in ravno prav topla za te mrzle zimske dni.

Vir: Netaporter

Puli

Še en kos, ki ga preprosto moramo imeti v svoji omari. Črn ali bež, vmes je seveda še veliko barv, a črna in bež sta ravno prav nevtralni in lepi za vse možne kombinacije. In super je pod usnjeno jakno ali s krilom, resnično reši marsikatero modno zagato.

Vir: Netaporter

Rebrast žamet

Prihaja iz moške garderobe in to je njegov čar. Rebrast žamet je vedno dovolj poseben zato, da ga lahko nosimo vsak dan in tvorimo res dobre kombinacije. Tudi rebrast, žameten komplet je super stvar, če pa je v zemeljskih tonih, toliko bolje.

Vir: Netaporter

Naraven make-up

Po novoletnem eksperimentiranju in rdeči šminki se osebno vračam k toplejšim barvam. Rjava, bež, bronasta, zlata, to so odtenki, ki znajo zelo lepo poudariti oči in pristajajo vsem ženskam. Na področju šminke pa bo tudi lipgloss, rahlo pozlačen, prava stvar.

Vir: Netaporter

Nova dišava

Običajno začetek leta zahteva tudi to, majhno spremembo na področju dišav. Če ste navajene na svojo, tudi prav, včasih je namreč dobro, če eksperimentiramo le s testerji in si tako privoščimo kakšno nepričakovano noto nečesa.

Vir: Netaporter

Res lepa pižama

Niti ne zato, ker smo zdaj več doma, bolj zato, ker je pižama, kljub vsemu, ženstvena stran. Čeprav so mi noro všeč spalne srajce, ostaja pižama najbolj udobna rešitev za lepe in mirne sanje. Če pa ima malo perja, no, toliko bolje!

Vir: Netaporter

Škornji

Vprašanje je: kakšni? Odgovor pa zelo enostaven: vsi. Zima je in škornji, bodisi visoki, nizki, s peto ali brez, črni ali rjavi, bež ali beli, morajo biti. Škornji so super tudi s pleteno obleko, ki je še vedno zelo aktualna, in nasploh s pleteninami.

Vir: Stories

Pletena obleka

Vem, se ponavljam, a mislim, da jo bomo nosile nekje do konca marca … Je zelo udobna, mehka, lepa, prilagodi se telesu in ima svoj seksi šarm. Izberite ne preveč ozko, če se le da, svetlo in nosite jo z lepim plaščem. Meni je res popolna.

Vir: Stories

Nekaj rjavega

V resnici ima rjava barva veliko različnih odtenkov, od zelo temne do zelo svetle, a konjak je moja najljubša. Spominja na naravno usnje in jo prav zato z lahkoto kombiniramo. Nikoli me ni razočarala in super je s slonokoščeno.

Vir: Stories
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.