Stajling dneva: svilena bluza za začetek leta

Drage bralke in čudovite ženske,

srčno upam, da je bil skok v leto 2022 čarobno lep. Pa ne samo to: upam tudi, da bomo vse znale nadaljevati z isto energijo in pozitivnostjo, da bomo znale ujeti vse lepe trenutke, ki se bodo tako ali drugače prikazali na naši poti, da bomo znale ostati čim večkrat tukaj in zdaj, ker smo le tako lahko srečne. In ker je zdaj svež začetek leta, upam, da imate tesno pri sebi tisto čarobno metlo, prav čarovniško, s katero boste pometale stran stvari, ki ne koristijo več. In, jasno, tudi ljudi. Osebno zelo cenim možnost novih začetkov, ker so polni upanja in emocij, ki jih morda še niti ne poznamo. Zato zavihajmo rokave in si SAME pričarajmo najboljše leto na planetu. Ker tako hočemo in ker si tako tudi zaslužimo.

Srečno in naj bo teden super mega uspešen!

Za prvi stajling dneva v letu 2022 sem izbrala svilo. V resnici ni naključje, ker je svila tako brezhibna, lahkotna in nežna, da v moji glavi prikliče prav vse tiste lastnosti, ki si jih želim začutiti zdaj. Pudrasto barvo sem kombinirala s krilom v istem odtenku in naj vam še povem, da sem imela za zraven srebrne čevlje, kot Pepelka, a se mi je med hojo zlomila peta, ker pa ni bilo nobene steklene kočije v bližini, sem raje skočila po druge čevlje v avto. 🙂 In tako je nastala še ena modna zgodba, pravzaprav zelo zabavna. Da ne pozabim: če se odločite za nakup svilenih izdelkov na spletni strani Lilysilk, imate 12 % popust s kodo flego12.

Moj stajling je sledeč: bluza Lilysilk, plašč Max Mara, krilo Kate Spade, torbica Patrizia Pepe, prstan Alcozer, salonarji Guess.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.