Stilski napotki in must have kosi za julij

Moj mesec. Pa ne le zato, ker sem julija rojena, prej bi rekla, da je prav julij tisti, ki 100 % diši po poletju in pripoveduje čarobne zgodbe o čričkih, toplem morju in novih kopalkah. Ko pomislim na nujne kose, priznam, da jih je ogromno, veliko več kot le deset. Vem pa, da ste kopalke že nabavile in jih zato preskočim, morda še nimate lepe odeje za piknik z družino, torej jo le nabavite. In nikar ne pozabite na nasmeh, ki mora biti že zato, ker smo v središču življenja in narava se neprestano pogovarja z nami: prisluhnimo in, da, tu in tam je kar dobro, četudi molčimo.

Vir: Pinterest

Vse belo

Ni je čez belino in seveda drži, da je barva poletja. Dodajte čipko in nekaj super romantičnega, ne bo vam žal. Nujni kosi so: obleka, krilo, bluza, kopalke. Bela je pač popolna.

Vir: www.loft.com

Natikači s pentljo

Pentlja je vedno prisotna in vedno lepa, zato je v resnici dobrodošla povsod, tudi na sandalih. Natikači pa so najhitrejša in najbolj udobna poletna izbira, torej jih moramo imeti. Če so noro ženstveni, no, potem toliko bolje.

Vir: www.loft.com

Nujno nekaj rumenega

Sončna in sočna, zelo atraktivna in živa. Ali ste opazile, koliko rumenih kosov je v letošnjem poletju? In seveda ni naključje. Vsi so lepi in nosljivi, sploh krilo in top, pa tudi od glave do pete, ker rumene ni nikoli dovolj. In seveda: kdaj, če ne zdaj?

Vir: www.loft.com

Hlače na črte

Niti ne mornarski slog, temveč prav hlače na črte, malo pižamaste in super udobne. Pred kratkim sem bila v trgovini Intimissimi in kupila pižamo v tem slogu, pa sem se na glas spraševala, ali so hlače za pod rjuho ali tudi za ven. Prodajalka je potrdila moje misli: so tudi za ven. Juhu!

Vir: www.loft.com

Poletni nakit

Zapestnice in večji uhani, vse to mora biti in seveda hkrati. Poletni motivi so: školjke, turkiz, biseri, zlata barva. Poletje mi je všeč tudi zato, ker lahko nase navlečem tono nakita in zdi se mi, da obleke premorejo prav vse. In končno imam spete lase ter ogromne uhane.

Vir: www.loft.com

Krilo z gumbi

Zelo praktično in bombažno. Midi dolžina je čudovita in primerna za vsak dan. To krilo je must have tudi zato, ker ga lahko vedno nosimo. Če je iz jeansa, je prav tako zanimivo, pa tudi svileno ali laneno, vse je odvisno od tega, kaj boste kombinirale v zgornjem delu. Nikar ne pozabite na bluzo s kratkimi rokavi ali čipkast top.

Vir: www.loft.com

Lepi sandali z nizko peto

Končno so tukaj nizke in udobne pete, tako da smo lahko v njih cel dan in noge ne bodo zatekle. Julijske temperature znajo biti dokaj visoke, zato moramo le paziti na obutev, da ni neudobna in neprimerna za hitro hojo. Nove pete so 100 % mišljene za sodobno žensko in seveda je tako, da zaradi mode ne smemo trpeti.

Vir: www.loft.com

Kratke hlače

Premalo jih nosimo in četudi nimamo brezhibnih nog, no, nič zato. Pomembno je, da se same dobro počutimo, zato pazite na dolžino hlačk, res ni potrebno, da so super kratke, lahko si omislite bermuda model ali dovolj širok model zato, da se same lepo premikate in da koža diha. Vzorcev pa je nešteto.

Vir: www.loft.com

Kombinezon

Moj ljubi kombinezon. Če je dolg, naj bo širok in tako zračen, da se vam bo zdelo, da ga sploh nimate. Če je kratek, potem mora biti dovolj dolg, da ga lahko nosite. In nujno naj bo kakšna pentlja ali pas, ki vas naredi še bolj vitke in ženstvene. Stavite na bombaž ali lan, če vas ne moti mečkanje tkanine.

Vir: www.loft.com

Lep klobuk

Za senco in zato, ker klobuke premalo nosimo. Pa vendar: ali veste, kako je pravzaprav vroče po mestu? Seveda tudi na plaži, a na mesto ne smemo pozabiti. Klobuk naj bo šik, iz ratana, v lepi barvi, svež in spogledljiv, najbolj je važno, da se dobro počutite in ne razmišljate o tem, da je preveč, ker ni.

Vir: www.loft.com
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Vsi kosi so super. Hvala
    Vse to in še KOPALKE Z BRISAČO, pa sončna očala s kremo in novi dan je pred mano.
    Lepo poletje in maham na Obalo.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.