Stilski napotki in must have kosi za julij

Pa sem ga le dočakala! In končno je tukaj: julij. Moj mesec, ki diši po dobrem, v zraku nosi harmonijo dopusta in vonj po limonah. Obarvan je v sočne barve sorbeta, me kar porine do roba, da ponovno občudujem sončne zahode in plavam v zdaj že prijetno toplem morju. Ko slečem vse odvečne stvari, je že tako, da postanem lahkotna kot oblaček in imam nedvomno več časa zase in stvari, ki jih občudujem. In tudi moda sledi temu trendu: manj je več, a le v smislu tkanin. Za vse ostalo pa je tukaj vaša domišljija. Dobrodošel, julij!

Vir: Pinterest

Nova pižama

S kratkimi hlačami, spalna srajca ali nekaj svilenega. Pri meni je tako, da tega ni nikoli dovolj in poletje je čas, ko smo lahko dlje v pižami, zato naj bo kar lepa!

Lovestories via Netaporter

Dolgo krilo in kratek top

Ta kombinacija mi je vse bolj všeč in tudi kratek top ima svoj čas. Če ga zavežemo v sprednjem delu, toliko bolje. Ok, zahteva vitko postavo in tudi malo drznosti, a je čarobno lep, torej zakaj ne?

Hanna Hart Wear via Netaporter

Slip on obleka

Zelo seksi, mehko padajoča in izredno lepa z blazerjem. Ta obleka je prav gotovo kos, ki ga moramo imeti. Hkrati je tudi zahtevna zato, ker pokaže vse nepravilnosti na koži, a kot rečeno, z dolgim blazerjem postane veliko bolj nosljiva.

Kiki de Monteparnasse via Netaporter

Kratke hlače

Ne tiste za na plažo, temveč tiste veliko bolj elegantne in tudi primerno dolge. Naj bodo bombažne ali lanene, v svetlem odtenku, tudi v različici matchy matchy z blazerjem. Zame so vedno prava izbira.

Nili Lotan via Netaporter

Nočna maska za obraz

Ko počivamo, je pametno, če si privoščimo dobro masko za obraz. Ponoči je namreč tako, da se koža regenerira, zato si lahko privoščimo tudi kaj močnejšega in zelo učinkovitega. In jasno je, da moramo poleti blesteti, saj je to naša sezona!

Charlotte Tilbury via Netaporter

Elegantni uhani

V zlati barvi in vsekakor takšni, da si jih bodo zapomnili Večji, viseči, zelo prefinjeni. Nosimo jih tudi z jeansom ali z večerno obleko, rezultat bo vedno isti: čarobno bomo blestele, kar nam je seveda všeč! Nakit je investicija, tega ne pozabite!

YSL via Netaporter

Enodelne kopalke

Morda jih že imate, a nič zato, saj letošnja topla sezona narekuje kar nekaj različnih modelov. Veste, da jih obožujem, najbrž tudi zato, ker jih rada nosim s kratkimi hlačami in dolgim krilom. Na prodaj je toliko različnih, lepih modelov, da se mi že meša.

Peony via Netaporter

Nude šminka

Nikamor brez nje, je barva tople sezone in hkrati dodatek, ki ga morate imeti vedno v torbici. Izberite kar intenzivno barvo in si jo nanesite večkrat na dan, ne bo razočarala in bo vedno primerna za vse priložnosti. Če vsebuje kanček roza barve, toliko bolje!

Charlotte Tilbury via Netaporter

Natikači

Ne za na plažo, temveč usnjeni, elegantni, nosljivi in tudi večerni. Takih je ogromno! Všeč mi je živalski potisk, pa tudi naravno usnje; sem za barve, a brez pretiravanja, saj so v resnici moji idealni natikači še vedno beli ali rjavi.

Gabriela Hearst via Netaporter

Svilen top

Ker s svilo dihate in že na prvi pogled deluje zelo prestižno in lepo. Top z naramnicami je elegantna, primerna izbira, tudi pod blazerjem ali s krilom z visokim pasom. Če jih imate v omari veliko, potem je super, ker ne bodo šli nikoli iz mode. In, ponovno, so dobra investicija!

Dolce e Gabbana via Netaporter
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.