Stavite na modne spete pričeske

Trendi so letošnjo toplo sezono brez dvoma naklonjeni naglavnemu okrasju in kar nekaj je idej, ki jih lahko tudi ve uporabite v svojem vsakdanu. Razne špangice, rutke in ostali modni detajli so idealna izbira za popestritev videza. Tokrat jih preizkusite v kombinaciji s spetimi lasmi, saj nam visoke temperature skoraj ne dopuščajo spuščenih. Najbolj IN izbira so špangice, o katerih je bilo že veliko govora, saj so dobesedno preplavile modni svet. Na tednih mode so jih ljubiteljice mode nosile na sto in en način, a nekako najbolj navdušujejo v kombinaciji s kito ali nizkim čopom. Če pa ne marate povsem spetih las, spnite le zgornji del las v slogu polovične fige (half bun), na tem mestu pripnite špango, da so zgornji lasje v čopu ali figi. Špangic je ta hip v trgovinah izredno veliko, od barvitih pa do tistih s perlicami, kristalčki in ostalimi okrasnimi kamni.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Druga možnost popestritve vašega videza je z rutkami, kjer pa je ponovno v igri vaša kreativnost. Rutko lahko v obliki pentlje ovijete okoli čopa ali fige, ali pa s pomočjo te ustvarite trak in si po želji spnete ostale lase v želen videz. Prej omenjena pol figa je lahko popestrena z rutko, s katero bo prva izgledala bolj bogata in bujna. Tukaj so še bombažni in žametni obroči, ki velikokrat izgledajo kot manjši turban. Obroči pridejo najlepše na nizko figo in tovrstni look lahko nosite tudi na plažo, ko se ne želite spotiti. Zadnja možnost pa so velike elastike, ki niso nič kaj dolgočasne. Te so velike, velikokrat pisane in tudi z vzorčki ter ostalimi modnimi detajli. Tovrstno elastiko lahko uporabite na podoben način kot navadno in učinek bo dosežen.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.