Visok pas so dobile tudi kopalke

Prav toliko, kot po retro elementih dišijo poletni stajlingi,  so se slednji trendi oprijeli tudi letošnje kopalne mode. Modeli kopalk so tako postali drznejši in bolj strukturirani, močno pa se pozna tudi detajl visokega pasu, ki nas zadnjih nekaj sezon spremlja vse od hlač in kril ter ta hip celo do bikink in enodelnih kopalk. Priznam, da me takšni kroji slednjih nekako še vedno niso povsem prepričali, saj lahko v njih kaj hitro razkrijemo več kot smo želele, hkrati pa od nas resnično terjajo tako rekoč izklesano postavo, z oblinami na pravih mestih ter predvsem brez sledu trebuha in celulita.

Vir: Instagram – Camila Coelho
Vir: Instagram – Sheamarie
Vir: Instagram – For Love and Lemons
Vir: Instagram – Negin Mirsalehi

Velik plus visoko naravnanega pasu pri kopalkah (in tudi pri spodnjem perilu) je navidezni izgled nekoliko daljših nog, a vendar gre pri nakupovanju paziti predvsem na to, da linije in barve zgolj spominjajo na pretekla 80., ne pa, da izgledajo, kot bi si kose izposodile kar iz stare zaloge svoje mame. Pa vendar, kljub super izzivalnim detajlom, takšne kopalke postajajo vse popularnejši must have plažnega looka, prav toliko, kot so to postali plastenje nakita, slamnat klobuk in pletena torba.

Vir: Instagram – Negin Mirsalehi
Vir: Instagram – Camila Coelho
Vir: Instagram – For Love and Lemons
Vir: Instagram – Heir

Zelo lepi so asimetrični primerki, pri katerih je dovolj že čisto bazična črna oziroma bela barva, pogosto pri višjem pasu kopalk ne manjka podrobnosti, kot so zaponke, vezenine in naborki, za vrhunec seksi izgleda pa so tu tudi tanga hlačke, ki segajo tik pod popek, prav tako, kot smo jih nosile v 80. in 90. Za piko na i v tem primeru ne pozabimo na retro sončna očala, prave sandale in pokrivalo, kot je prej omenjen slamnat klobuk, bucket hat ali še raje vizir, vse skupaj pa začinimo ali bolje rečeno nekoliko umirimo s preprosto belo srajco (lahko celo iz omare našega partnerja), ki jo v tem primeru uporabljamo kot ogrinjalo.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.