Stilski napotki in must have kosi za junij

Še en korak bližje poletju! Dobrodošel, junij, srčno upam, da nam bo mesec številka šest prinesel predvsem dve stvari: mir in lepo vreme. Veselim se poletnih kosov in tiste čarobne svetlobe, ki postane na obali prav magična ter mi vsako leto znova da vedeti, kakšno srečo imam, da živim v tako lepem kraju. Kot vsak začetek meseca so tukaj moji must have kosi, modni in lepotni, saj se mi zdaj, bolj kot kadarkoli prej, zdi, da ima moda to neverjetno moč, da nas dvigne gor. Pri meni se to zgodi s cvetlično obleko, ki jo tudi predlagam, morda z novim parfumom ali, zelo preprosto, z lepo skledo iz keramike, ki je takoj zjutraj polna neverjetno rumenih limon. Ah, to življenje, res je lepo.

Vir: Pinterest

Dolgo krilo

Všeč mi je zato, ker ga nosimo z nizkimi sandali in vedno poskrbi za pravo mero gipsy stila. Diši po poletju, če je cvetlično, toliko bolje, a osebno sem tudi za belo barvo in čipko. Dolgo krilo je vedno top!

Vir: Netaporter

Dvodelni komplet

Vem, ni za vse postave, a osebno ga obožujem in res je lep na telesu. Zgornji del je nujno krajši, a spet ne preveč, spodnji pa krilo ali hlače in vedno z visokim pasom. Trebušček je malo viden, ravno prav, bi rekla, in vsekakor ne preveč.

Vir: Netaporter

Tie&Dye

Spet smo tam. Kar pripravimo se na domače barvanje ali na to, da nabavimo kakšen kos, ki je nastal s to zelo posebno in originalno tehniko. Všeč mi je zato, ker nam vedno ponuja nepričakovane in edinstvene kombinacije ter je ravno prav eksotičen.

Vir: Netaporter

Svilena bluza

Svila noro dobro drsi po koži in to je super prednost tega materiala. No, lahko izberemo tudi saten, ker je učinek podoben. Če pa dodamo kakšno naravno, nevtralno barvo, kot je denimo pudrasta, slonokoščena ali šampanjec, no, potem smo res na konju.

Vir: Netaporter

Obleka z rožami

Res ne vem, ali je bilo kdaj toliko rož, kot jih je danes. Lepe, vpadljive, romantične in, z eno besedo, čudovite. Zelo me spominjajo na jug Italije, Dolce&Gabbano, dopust ter nekaj lepega in svežega. Moja omara jih je polna in še prihajajo!

Vir: Netaporter

Bel kostim

Preden bo zanj prevroče, ga kar lepo vzemite iz omare in si ga privoščite. Meni je noro všeč in zdi se mi tako seksi na ženskem telesu. Všeč mi je tudi popolnost bele, kar od glave do pete. Spodaj dodamo svilen top, potem še visoke pete in smo popolne.

Vir: Reserved

Bakrene barve za oči

Ker vedno poudarijo pogled in to je super. Ne potrebujemo prav veliko drugega, saj poletje narekuje manj ličil in bakrena je prava za vse priložnosti. Potem še malo rdečila za lička in bleščilo za ustnice, topla in neobremenjena sezona je v zraku.

Vir: Netaporter

Špagarice

Lepe, a ne preveč enostavne. Nova generacija špagaric nam ponuja res veliko in vse so raznolike. S polno peto, nizke, z bleščicami ali čipko, biseri ali kovicami, mislim, da bo nemogoče izbrati le ene.

Vir: Netaporter

Nove dišave

Ko se zamenja sezona, napoči tudi trenutek za nov parfum. Če vam je stari všeč, super in ga kar imejte, sicer pa je vedno zanimivo raziskovati po parfumerijah in najti nekaj prav za ta trenutek, za to življenje in za našo kožo.

Vir: Atelier Rebul

Nakit s pomenom

Mora biti čaroben in to je dejstvo, ker se v vsaki izmed nas skriva čarovnica. Nakit z lunami, zvezdami, bleščicami, nakit kot talisman je zdaj še kako aktualen, ker prinaša srečo in govori o naši zgodbi. Torej ne “le uhani”, temveč “tisti” uhani ali pač karkoli drugega.

Vir: Netaporter
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.