Štiri vrste nakita, ki ga potrebujemo prav ta hip

cSmernice na tem področju ostajajo nekako zelo podobne lanskim in po pravici povedano me vse skupaj prav nič ne moti, saj je modno vse, kar je super ženstveno, delikatno in hkrati nagajivo.

Veliki uhani – zato, ker brez njih poletni look preprosto ne bi ostal isti. V družbi energičnih barv, sanjavih oblek in drznih kombinezonov se torej odlično obnesejo viseči uhani vseh vrst, modelov in barv, tokrat pa še najraje stavimo na asimetrijo, geometrijo ter vse elemente, ki dišijo po morju.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zapestnica okoli gležnja – zato, ker nas spremlja že od same mladosti in noga z njo pač izgleda bolj zapeljiva. Gre za detajl, ki je skoraj obvezen del odprte obutve, mini kosov in kopalk, vedno deluje zelo mladostno in sveže, celotni podobi, četudi nekoliko resnejši, pa doda tisti kanček poletne nagajivosti. Tokrat stavimo na školjke, resice in lesene delce, če pa vas je prevzela retro manija, nikar ne pozabite na pletene, friendship zapestnice.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Drobni prstani – zato, ker sta zagorela roka in poletni lak lepša v njihovi družbi. To je tisti nakit, s katerim bomo vedno zadele v polno, sploh takrat, ko bodo v igri le zlati oziroma srebrni, minimalistični prstani, brez barvitih kamnov in dodatkov. Gre za detajl, ki se poda tako rekoč čisto vsaki stajling zgodbi, zato je to nedvomno tudi nakit, v katerega je vredno vlagati.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Dve, tri ali več verižic – zato, ker so poletni meseci polni globokih dekoltejev in vse kaže, da se bodo slednji obdržali še dolgo v jesen. Plastenje minimalističnih verižic ni nič novega, pa vendar nas vsako toplo sezono povsem prevzame. Verjetno tudi zaradi svojega ženstvenega pridiha, ki navdušuje tako podnevi kot zvečer, na kavici, v službi ali kar na plaži. Tako kot za prstane velja tudi ta kos jemati kot naložbeni, saj nam bo služil še dolgo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.