Super kos hladne sezone

Iz dneva v dan postaja nekoliko hladneje, jesen pa se počasi že preveša v drugo polovico, kar pomeni, da je čas za vse tiste najdebelejše in najtoplejše kose naše garderobe. Med njimi bomo med nešteto pleteninami našle tudi puli obleke, ki vsako hladno sezono postanejo pravi must have. Zahvala gre tako udobju in toplini kot tudi nosljivosti, vsestranskosti in modnosti, ki jo nudijo.

Pinterest
Pinterest

Tokrat so na voljo prav vse dolžine, kjer morda popularnost prevzemajo celo tiste krajše, mini pletene obleke, h katerim odlično pristojijo visoki škornji, rjave ali črne, polprosojne najlonke ter dolg trenč, kratka, podložena jakna za jesensko piko na i. To so kosi, ki jih rade nosimo tako v casual kot morda nekoliko resnejših, poslovnih trenutkih. Predvsem so zaželene enobarvne različice v naravnih tonih rjave, nude, bež, pa tudi v črni ali sivi, rdeči ali zeleni, temno modri ali morda vijolični.

Puli obleke bodo z nami ostale vse tja do pomladi, poleg škornjev pa jih lahko kombiniramo tudi s skoraj vso ostalo obutvijo ta hip, torej več kot odlično se zraven podajo loafer čevlji in mary jane petke, grobi gležnjarji in nenazadnje tudi superge.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.