Super seksi kopalke na eno ramo

Jaz jih obožujem, najbrž zato, ker so mi zelo pri srcu tudi obleke in topi na eno ramo. Vedno pomislim, da je ta gola rama po svoje seksi, tako kot odprt hrbet. In letos je prav veliko kopalk na eno ramo, sploh enodelnih, ki niso le seksi, temveč tudi elegantne, drugačne in po svoje šik. V različnih barvah in vzorcih predstavljajo prav nekaj svežega in primernega tudi za kombinacijo s kratkimi hlačami iz jeansa ali dolgim krilom. Nasploh imajo enodelne kopalke to prednost, da jih lahko nosimo kot vrhnji kos oblačil.

Kopalke na eno ramo so še posebej priporočljive za ženske z velikim oprsjem in jabolčnim ali pravokotnim telesom. Diagonalna linija v višini ramen bo uskladila in po svoje razbila silhueto. Vseeno je treba vedeti, da ta model kopalk ne nudi prav veliko opore za oprsje: same torej presodite, koliko opore potrebujete in ali se v tem modelu dobro počutite, saj načeloma nima podloženih košaric. Nošenje kopalk na eno ramo ob morju ali v bazenu nam omogoča tudi ustvarjanje prefinjenih in glamuroznih videzov, še posebej v primeru koktajla. Dovolj je, da tem kopalkam dodate dolg pareo, velik slamnik in sončna očala, rezultat bo vedno zavidanja vreden.

Če pa želite popolno porjavelost, potem kar pozabite nanje. To seveda ne pomeni, da jih ne smete nositi, le da ne morejo biti edini ali glavni protagonist vašega življenja na plaži.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.