Danes slavimo vrhunec energije in svetlobe

Drage Ženske, Vilinke in Čarovnice,

na 21. junij slavimo poletni solsticij in najdaljši dan leta na severni polobli. To je zelo poseben dan, saj so meje med vidnim in nevidnim svetom zelo tanke, energije na dlani in prehodi odprti. Morda boste prav danes nekoliko bolj razdražljive ali preprosto v svojem svetu, morda boste imele željo po tem, da ste v naravi in tako kot so ženske delale včasih, slavile odtenke narave in njeno neskončno moč, ki nam omogoča zelo subtilne manifestacije. Na današnji dan morate odgovoriti le na eno vprašanje in odgovor naj bo jasen:

Kaj si želite?

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Čuvajte misli, naredite kres in uporabljajte vodo, kot sredstvo za purifikacijo in doseganje viših ciljev. V sebi znamo začutiti velike premike, ker je poletni solsticij eden energetsko najmočnejših dni v letu. To je čas aktivacije in manifestacije – ključ za ustvarjanje pa je, da imamo zelo jasno željo, kaj si želimo priklicati v življenje in kaj želimo odstraniti ter pustiti za seboj. Danes je torej dan za čistko, tisto duhovno in najbolj globoko, ko zelo natančno izberemo emocije in ljudi, s katerimi želimo deliti pot, druge preprosto spustimo. Ob tem spustimo tudi preteklost, dogodke, ki jih več ne potrebujemo, žalost in zamere, vse slabo zato, da naredimo prostor novemu in temu, kar dejansko potrebujemo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Biti iskrene do sebe ni najbolj preprosto, a če že znamo zaznati svoje najbolj globoke in pristne želje, če vemo katere stvari nas v življenju osrečujejo, no, potem smo že na pol poti do popolnosti. Prav junija postane naše življenje nabito z motivacijami in novo energijo, vse je lesketajoče in jasno, kot nebo te dni. In sonce, vir toplote, energije in svetlobe nas ne le vodi, temveč tudi zaščiti pred stvarmi, ki nas zbegajo. Danes lahko pogumno hodimo in smo brez strahu, da bi se nam lahko zgodilo karkoli slabega, ker se ne bo: to je nov začetek. Danes je napočil čas, ko sebe vzamemo v roke in si brez slabe vesti vzamemo prav vse, kar si želimo. Vse je na naši strani.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Drage moje Čarovnice in Vilinke, praznujemo življenje in sebe.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.