Še vedno zmagovalna bela barva

Lahko bi rekli, da brez bele obleke ni poletne garderobe. Izbira te barve je zagotovo povezana z nedolžnostjo, saj je simbol svežine in ko se temperature dvignejo, postane tudi nujno potrebna izbira. Podobno kot mala črna obleka, znamenita LBD, je tudi mala bela obleka kos, ki ga preprosto moramo imeti. Ni nujno, da je le do kolen, lahko je tudi dolga, šik, sofisticirana in noro lepa. Če je temna meščanska obleka uniforma urbanega vsakdana, postane bela kot njena antitetika simbol poletja in prostega časa. Včasih so si ameriška buržoazija in evropski aristokrati za cilj svojih potovanj izbirali obale Sredozemskega morja: prijetna italijanska dolce vita se je spojila s francosko joie de vivre, mladi potomci pa se prepoznali ravno po zaslugi bombažnih, belih oblačil. V kratkem času je bela obleka postala simbol poletja in prostega časa.

Preprosto je preiti z male črne na malo belo obleko. Ne glede na to, ali imate raje obleko z volančki ali strukturiran mini poplin, dodajte samo mokasinke ali sandale, morda nekaj lepega nakita, in pripravljene boste na elegantno, počasno in čudovito poletje. To je zanesljiv način, da se takoj počutite dobro, ne da bi morale preveč razmišljati o tem, kako se obleči. In kateri so ključni beli kosi tega poletja?

  • Bel kostim, lanen ali bombažen je res noro dobra investicija.
  • Dolga obleka, super elegantna in že skoraj poročna, za vse tiste dobre in posebne priložnosti, ker jih je poleti nekoliko več.
  • Bele kavbojke.
  • Belo dolgo krilo.
  • Bela mini ali midi obleka, če ima volančke, toliko bolje!
Motivi

Zanimivo, kako je bela barva vedno sveža in dobrodošla, poleti ali pozimi, ima to čarobno moč, da nam vsakič znova podarja čudovite komplete.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.