Ljubke naramnice za popestritev poletja

Vroče, poletno obarvano vreme je že dolgo tu in pred nami je še kar nekaj takšnih tednov, celo mesecev, kar pomeni, da so ta hip v igri le še mini, lahkotni kosi, sandali ter nešteto ljubkih dodatkov in detajlov, brez katerih pač v topli sezoni ne gre. Velik poudarek je moda tudi letos namenila naravnim elementom, kot so slama, bambus, les in podobno, hkrati pa so bistvenega pomena tudi barve in nenazadnje posamezni detajli. Med slednjimi nas znova navdušujejo predvsem prikupne naramnice oblek in topov, s katerimi lahko še tako navaden kos hitro postane IT kos poletnega looka.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre predvsem za ljubkost, navihanost in mladosten izgled, ki se ga rade poslužujemo ženske vseh starostnih skupin. Naramnice z volančki, naborki ali v obliki velike pentlje delujejo super nežno in ženstveno, prav tako so še vedno popularne tudi tiste čisto drobne, tanke, pogosto narejene kar iz vrvi, vse več pa je opaziti tudi vezenih naramnic, ki skupaj s pletenim topom, celo pleteno oziroma kvačkano obleko izgledajo naravnost čudovito.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Med topi z opaznimi naramnicami je vse več tistih v skrajšani, crop izvedbi, večkrat pa so kombinirane z oversize modeli in/ali nabranim, elastičnim materialom. Ljubke naramnice s pentljo so skoraj obvezen dodatek boho poletni obleki, pa naj gre za mini, midi ali ponavadi še najraje maksi model. V kolikor želimo še več prikupnosti, so tu tudi tisti kosi, kjer se pentlje znajdejo še na hrbtni strani, v kombinaciji z golim hrbtom, a previdno, saj lahko vse skupaj kaj hitro izpade preveč punčkasto in celo neprimerno, sploh za starejše generacije.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.