Super široke hlače namesto dolgega krila

Pravzaprav sta oba kosa idealen odgovor na najbolj vroče poletne dni, pa vendar tokrat nekoliko več zanimanja med modnimi smernicami pridobivajo zelo široke, dolge hlače. Vsekakor gre za retro kroj, h kateremu obvezno sodi tudi visok pas, predvsem pa je pomembno to, da se naši postavi dobro prilegajo. Naj gre za enobarvne primerke v rjavi, beli ali modri, ali pa look popestrimo tudi z vzorčastimi opcijami, ki vsekakor nudijo kanček več modnosti. Tovrstne hlače najpogosteje delujejo kot del pižame oziroma so povsem lahkotnih materialov, ki se odlično obnesejo tudi ob najvišjih temperaturah.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Naj priznam, da so me to sezono močno očarali kompleti, ki jih sestavljajo crop top ter omenjene hlače v povsem ujemajočem se materialu in barvi oziroma vzorcu. Njuna stajling zgodba tako ne potrebuje veliko, morda zgolj bazične sandale z ali brez petke, blazer za večere, ko temperature nekoliko padejo, ter pravi nakit in drobne dodatke, ki podarijo najlepši kompliment celotni podobi. Še eden od modelov, ki ta hip vzbuja ogromno zanimanja, so hlače na prevez, torej modeli, ki nudijo nekakšen prevez okoli pasu ter tako poskrbijo, da linija telesa lepo izstopa.

Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter

Poleg omenjenega crop topa so pravi odgovor na široke hlače tudi slip topi, T majice, preproste srajce in topi z golimi rameni, vsekakor pa so nujne tudi boho šik bluze, tiste polprosojne in nežne, z napihnjenimi rokavi in dodanimi naborki. Za najbolj drzne naj bodo polprosojne tudi hlače, medtem ko bomo najbolj damske v monotonih primerkih, kjer do izraza prideta predvsem dober kroj in kakovosten material.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.