Po najlepše kopalke v Namo

Povem vam, da sem popolnoma navdušena! Nama me je tudi tokrat očarala in vrhunska izbira kopalk je poskrbela, da sem domov odnesla dvojne (in še kup dodatkov, ki jih nismo posneli!). Letošnje poletje bo zanimivo in ultra šik, prevladovali pa bodo naslednji trendi.

Enodelne kopalke

Teh ni nikoli dovolj in čeprav morda menite, da niso primerne za sončenje, vedite, da so v resnici zelo elegantne in izredno lepe tudi s kratkimi hlačami ali dolgim krilom. Všeč so mi vse verzije z golim hrbtom in pa mornarski ali tropski potiski, ker so preprosto večni.

Dvodelne kopalke

Nujno malo retro, ravno toliko, da vas lahko občudujejo z bandeau nedrčkom in visokimi hlačkami, če pa dodate rdečo šminko in velika sončna očala, boste popolne. Čeprav je veliko vzorcev, so po mojem dvodelne kopalke najlepše takrat, ko so enobarvne. Te boste zelo dobro kombinirale z vsemi dodatki za na plažo: torbami, kopalnimi plašči, brisačami, kaftani in poletnimi oblekami.

Bikini, vendar podložen

Če ste stare 17, potem ne bo težav, a za zrelejše ženske je jasno, da je kopalna industrija prav morala ponuditi konkretnejšo oporo. In tako so nastale pametne bikinke, podložene, s prekrižanim hrbtom ali v verziji športnega modela, ki stoji vedno na svojem mestu. Zelo seksi, a nedvomno ne za vse.

Če pa vas mika, kaj vse imajo v Nami, si le poglejte njihovo spletno stran, ker je ponudba nora! Več torej na www.nama.si.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.